User
Password

stereotips / 40

axel2 | 19.03.2007. - 08:25:02 | Views: 8650

kaa salauzt sho stereotipu- visi gulj ar visiem. vai tieshaam geju starpaa nevar savaadaak. vai tad tas par daudz prasiits- uzticiibas pilnu kopdziivi???
Replies (67)
1234
aspectintime | 05.06.2007. - 16:34:45

escape bet njuu pamosties pats laiks heh iepaziit olalaaa ja pats nekusteesies nekas nenotiks ...
ja nju vieniigi kads njems iniciativu savaas rokaas:))

escape priex iepaziities Romāns ..;)
escape | 05.06.2007. - 16:54:42

Es tagad netaisos iepazīties ar visiem pēc kārtas un sarūgtināt cilvēkus ar to, ka viņi nedabū seksu. Es neesmu sadists :]
Man arī prieks (kā Tu to sauc) iepazīties, Leonīds. Bet iepazinušies mēs vēl neesam, jo par reālu pazīšanos uzskatu tādu, kas notiek fiziskā klātbūtnē.
costeek | 05.06.2007. - 17:17:06

грустно, господа, грустно!
пока большинство считает, что от от каждого из нас нужен только секс - только секс и будут спрашивать!
понимаю, что не так легко, понимаю - маленткий "коллектив", где волей-неволей все успели друг с другом переспать...
будьте оптимистичней, господа!
сколько уже собралось плачущего народа о несчастной и тяжкой судьбе одинокого гея... не мало - но почему все до сих пор одни?
проблема внутри вас, друзья! и всё изменить сможешь только ты, а не "принц на белом мэрсе"..
escape | 05.06.2007. - 17:37:45

Мне тож кажется странным то, что ищут, а найти все никак не могут :)
Со мной то все понятно, я сейчас никого особо не ищу и мне пока одному очень хорошо.
"... волей-неволей все успели друг с другом переспать... " неужели все так плохо? :D
venuss | 05.06.2007. - 20:53:27

Te atskan vēlējums : "Mainies uz augšu ! "Bet vai pieaugušiem cilvēkiem tas ir iespējams ? Gribu būt labāks un savādāks ... Gribu mīlēt un tapt mīlēts ... Vai ar šādu vēlmi un apņemšanos pietiek ? Kā teikt , rīt uz brikastlaiku būšu laimīgs ...
krutafols | 05.06.2007. - 22:55:55

salauz ar golfa nūju
fagot | 06.06.2007. - 02:07:24

starpcitu vinji ir daudz laimiigaaki heh kas var buut skaistaaks par milestiibu starp sievieti un viirieti ... ©

Nu jau geji sāk apskaust naturālus. Kāda viņiem ir laime? Minets svētkos, vienmēr neapmierināta sieva, raudulīgi bērni vai burkšķīga sievasmāte? Bet jums... Potrahalsja, vipil, v boloto, potrahalsja, vipil, v kresti- ne zhiznj, romantika!
aspectintime | 06.06.2007. - 10:02:07

:)))))))) fagot heh feini pateici ...
piva vodka polezim i paidom v kresti:))))))
costeek | 07.06.2007. - 14:48:22

если ваша ориентация настолько актуальна - то другой альтернативы нет, как только "Potrahalsja, vipil, v boloto, potrahalsja, vipil, v kresti- ne zhiznj, romantika! "... неужели других интересов нет? неужели по другому нельзя провести время? неужели?..
водку можно выпить и дома в хорошей компании . пить умеренно хорошо заедая. и очень мило поговорить о жизни. а можно вообще не пить, а отправитья на велосипедах загород. рассуждая так от тебя будут спрашивать не только секс, но и интересного собеседника. vai ne?
fagot | 07.06.2007. - 21:36:44

costeek, mozhno doma sidetj, vodku mozhno pitj, a mozhno ne pitj, zakusyvatj, a mozhno i zanjuhivatj- vsjo eto ponjatno. A ne trahatjsja mozhno? неужели? ;D Diskusija to pro eto :]
escape | 08.06.2007. - 17:36:25

Можно и не трахаться.
mistiq | 08.06.2007. - 22:09:40

ooospodi... prosto klub "annonimnix ononistoff" kakojto! Poslednij list s komentami prosto PERLI, muaxaxaxa ;DDD
P.S. MOZHNO ne traxaca, a vmesto etova - zanimaca ljubovju. Podumajte nad etim, gospoda... ;)
venuss | 08.06.2007. - 22:13:23

Jā , jā . Ir tāds slinkais seksa variants , laikam saucas "Carezza" . Kad abi guļ cieši sakļāvušies , bez ievadīšanas otrā mieša , bet tikai glauda vciens otru , un labi jūtas .
escape | 08.06.2007. - 22:20:41

Я имел ввиду так же - не заниматься любовью, не вступать в интимную близость и так далее, независимо от того, как это называется. Я без этого обхожусь и не такой уж я и анонимный онанист, я особо не скрываю не своей личности, не то, что я онанирую.
mistiq | 08.06.2007. - 22:26:23

Venuss - piedod, bet esi par seklu uztveris manis teiktu. Bet nu - katram savs.
Escape - vot objesni togda mne, cheloveku ne orazovannomu - v chem immeno zakluchajeca vesj pont takoj aseksualnosti, jesli so svoim partnerom sexom zamenaca ti ne xochesh... a mozolj na 21-om palce userdo naterajesh... ?
Po mne tak tut popaxivajet autofilijej - vidu izvrashennosti, kogda udovolstivje poluchajemoje ot ononirovanije (vvidu slishkom chastova i/ili rannevo zanatija etim delom) nachenajet privishatj udovolstvije poluchajemoje ot realnova fizichsekova kontakta. Eto ja bez sarkazma a kak predostorozhnostj - ob etom stoit vovremja podumatj, n k dobru eto.
venuss | 08.06.2007. - 22:32:14

Ja runājam par masturbāciju jeb onanismu , tad der atcerēties , ka tas nav tikai mehānisks process ( berzēšana ) , bet arī zināma iztēles vai fantāzijas deva par kādu subjektu . Un kad iztēle notrulināsies , tad tas process nebūs vis bauda , bet nebiedzmas mokas . l ai panāktu vēlamo rezultātu .
Dari ,ko darīdams , apdomā galu ...
escape | 08.06.2007. - 22:55:53

Mistiq, tā nebūt nav aseksualitāte, es labprātāk nodarbotos ar seksu kopā ar partneri, tik man tāda pagaidām nav, bet iepazīties tikai seksam es nevēlos, jo nu nesanāk man sekss ar pilnīgi svešiem, nepazīstamiem cilvēkiem. Man ir psiholoģiski ļoti nekomfortabli, turpretī ar pazīstamu cilvēku es varu darīt jebko saprāta robežās. Masturbāciju es izmantoju tikai kā līdzekli, lai atslābinātos, kad jūtu lielu fizisku nepieciešamību un pie nosacījuma, ka man ir laiks to piefiksēt, saprast, kas tas ir un veikt attiecīgās darbības. Šobrīd situācija ir uzlabojusies, man tagad nav jāstrādā un jāmācās vienlaicīgi, ir pat laiks gulēšanai, ēšanai un citām ekstrām, kuras pirms tam ļoti ierobežoti atļāvos, tai skaitā brīvs laiks, lai ar kādu iepazītos.
freshsx | 09.06.2007. - 00:22:29

Tā tikai liekas, ka visi guļ ar visiem - jo pilsēta ir vai nu pārāk maza, vai arī lielākā daļa geju joprojām slēpjas heteroseksuālos bariņos - jebkurā gadījumā tāds iespeids rodas nepietiekamas izvēles dēļ.
mistiq | 09.06.2007. - 14:56:37

escape - ok, vnk nebiju pareizi sapratis situaciju. Priex ka viss nav tik traki :)

Par nepietiekamu izveli - tiesa, piekritu.
escape | 09.06.2007. - 21:37:10

Tad Jūs jau tā kā ejiet pa "otru apli"? :D Un arī ar mani, man nezinot, jau paguvāt? :)))
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.