jesssssssssse
|
26.03.2007. - 23:35:20
Rendij!!!
Ok,neskatīsim pēc dzimuma,?,,bet,,,,man riebjas kad pieskaras rugāji!:)Domā,ka man problēmas?Es nedomāju,DABISKā kārtā gribas zvelt,taču nedaru to VAIRS!(protams,ka ne jau tikai dēļ bučas):D Vot i visas problēmas,galvenokārt viņiem,kuri nesaprot ar labu un nemaz negrib zināt un saprast,ko gribi Tu-piesienās ar vai bez Tavas patiesības- tas viss ir līdz kaklam!Nesaku,ka visi tadi,bet nu pārsvara zinu,kas katram aiz ādas!
jā šķiet man te šodien riktīgs "izlejamais"sanāca,bet gribas padalīties.Kam vel tādi"jaukie"gadījumi bijuši?
Un tomer ar katru jaunu reizi,,,vot sēdi un stāsti kas un kā,,,runa jau nav tikai par darbu,,,Piemēram,sēžam ar,,,,,kafēē un pēkšņi daudziem rodas dīvaina interese it kā Tu būtu nezkāda zvaigzne.jautajumi,tipa:"Kapec Tu ta gērbies,,,Tu esi sieviete,,,uttt :P"Darba parasti jautā:"Vai Tev ir puisis:(~?Kapēc neveido gimeni un Kapēc nemaini uzvārdu?HE he,,,,sākumā protams tas viss šķiet"aizraujoši"pat smieklīgi,bet ar laiku,,,,vieglāk ir vienkāršī neko neatbildēt!Nu tad ko darīt,kad gāžas mūžīga jautajumu lavīna?Nesen izdomāju jauku joku,jo ta tas tika jautajuma viedā pasniegts arī man:)Piem.bija 8.marts:"Nu ko šodien ar savu kēksu svinēsiet?"Atbildēju:"Ar ko?Man keksi negaršo!:)"Vot i saproti kā gribi!
Jā,,,arī ir gadījies samīlēties darba kolēgē,,,tas baigi traki,ja vel pie tam hetero:(,,,,sāpīgi un noslept to arī nekādi nevari!Dilemma!Vel pie tam,ja velies,lai neviens cits to neuzzin,,,,sanāca,ka līdz ar to viņa aizgaja prom,uzzināja,saprata,kaut es pat ne reizi neuzmacos nekādā ziņā.Man nepatīk tie šermuļi pār kauliem,kad seko jautājums,gribas nolīst stūrī,,,kā zemē iemīts stāvi un nekā nesaki,tāpat viss skaidrs,tas tik tads mājiens-hei mēs zinam,nu saki saki,,,,IRONIJA.