reiz
|
30.10.2016. - 17:50:27
banali. patiesiba man ir japasaka liels paldies
1/ martinicus, kas uzvedinaja iecekot sapnus,
2/ citiem, kuriem par spiti punkta 1/ ierosmi nemu vera,
3/ vienam cilvim, kas kkad teica, ka tad kad ir drankigi vins skatoties dzivi no malas ka filmu.
vienmer esmu uzskatijis, ka emocijas ir prieks lohiem un materials salkanam kino. jo mazak, jo labak. satiku vienu cilveku. un driz sakas visas ziepes. pretiga avarija un dabuju tris menesus pavadit horizontali ar loti limitetam iespejam sevi apkalpot. un tas cilveks visu risinaja un faktiski viss bija vislabakaja kartiba. un praktiski uzreiz pec tam, kad ballite vareja tikai sakties, vins strauji pusgada laika preteji prognozem aizgaja ar onkologiju. nezinu kapec, bet mes sarunajam, ka izliksimies, ka ta visa nav. neviens nedriksteja zinat utt. viss jau bija tehniski tiri labi, es daudz stradaju, lidoju majas pa brivdienam. normala dzive. pec tam nekadas seras. nekas. business as usual. ta bija sarunats. nu tur kremacija, pelni jura, tik talu gan netikam, jo sacelas vejs un nacas izkaisit atrak daugava. un tagad jau vairakus gadus tas sapnis-murgs. bezgaliga un bezjedziga vainas sajuta, kas laikam palaiz depresnaku. jaizdoma ka sito palaist vala un rit jaaizbrauc uzsist bumbu, jo mums ta patika spelet tenisu un kaut kad aizbraukt paskatities ny open.
paldies 1/, 2/, 3/.