User
Password

sievietes:) / 40

pavasars | 29.05.2007. - 21:40:26 | Views: 6969

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/art...p?id=501098

:))
Replies (60)
123
frodo | 30.05.2007. - 21:49:39

šī rīcība bija veids, kā skaļi pateikt, ka tie protestētāji ir mudaki. Tā nebija seksualitātes demonstrācija.
rendija | 30.05.2007. - 21:53:49

A man nepatīk, ka latvieši skatās viens uz otru tā it kā otrs būtu tūkstoti parādā. Ko nu? Cīnīšos pretī un katram teikšu- ko lūri! :))absurds. Vēl man nepatīk, ka latvieši ir kāri uz aprunāšānu. Ko nu?

Laodzi, temperamentam arī ir nozīme. Kādam pietiek ar "klusāk", un citam tas līdz nāvei garlaiko. Laikam nav prātīgi macīt, kā vajag pareizi mīlēt.
snt | 30.05.2007. - 21:57:20

Šķiet, šeit pietiek ar vienu vārdu - SUBJEKTIVITĀTE attiecībā uz un par.

Domāju, ka neviena/s neuzskata par savu mērķi kādai/am ko mācīt.

Man tēma slēgta.
laodzi | 30.05.2007. - 21:57:58

labi dievs ar visu,turpināšu griezt galvu prom,un pievērt acis,lai iet.
Visi visu redz,un nekā privāta nepaliek,vispārējai apskatei gan mīlestības sarakste nepārtrauktā-publiskā,kad retumis ir prieks beidzot nav pieminēts es tevi mīlu ucc..zaķit kaķiit lācīt-to rendija.
laodzi | 30.05.2007. - 21:59:32

Kad atkal jāpiever acis,jo tik interesanti šķiet tie blogi kur tas nav pieminēts,bet neuzejot uz tiem jau nevar zināt kas sagaida,labi tas pārāk privāti,šodien 3 prognoze.
rendija | 30.05.2007. - 22:06:25

to publisko saraksti ar var pat nevērt vaļā, laodzi, ja jau skaidri zināms, kas tur sekos. Vai ne? Un privātums. Tas neizsmeļas ar pāris publiskām bučām un vēstulītēm. Jādomā, ka pieaugušam cilvēkam tas jāsaprot.
laodzi | 30.05.2007. - 22:09:05

Bet es jau arī minēju cik interesantas ir tās kurās tas nedominē,teiksim par zoo,dabas apraksti,vnk bauda lasīt,un tad atkal citur kaķiit,puupēdīt,nav jau tas visu laiku jātiražē,tak mājas tiekās:p
rendija | 30.05.2007. - 22:17:12

laodzi,
vienvārdsakot- nelasi manus blogus! Jo tie vienmēr ir domāti tikai un vienīgi manai sievai. Ja kāds to spēj pieņemt un līdzdarboties, laipni lūgtum! Ja nē, ej savu ceļu svešiniek :).
Diezgan personiski mums te aizgājis, un ne par tēmu. Par ko ļoti atvainojos diskusijas autorei.
leonora | 30.05.2007. - 22:28:54

Ja kāds publiski kādu fiziski aizskar, tad te darbs policijai.
Vai Dimitera kundze neredz savā acī skabargu? Dimiteru pārītis pašlaik ir pareizticīgie. Interneta resursi par Latviijas Pareizticīgo metropolītu Aleksandruir visnotaļ neviennozīmīgi: http://baltic.vlasti.net/index.php?Sc...19#comments
Ja jau Dimitera kundzei tā nepatīk homoseksuāļi vai viņie nevajadētu savu nepatiku sākt izrādīt ar pašas Augsto Ganu - meropolītu Aleksandru?
a?
frodo | 30.05.2007. - 23:24:05

manuprāt tā melnā dimitere kā tāds melnais humors - patiesībā žēl viņu, vēl samēra jauna sieviete, bet ko no sevis uztaisījusi? Jumts ir prom prom kaut kur tālumā, vīrs arī tāds nekāds, ar lielām ambicijām, bet nerealizejies - ko lai citu viņa dara kā rūgti apskauž visus, kas izskatās laimīgi :-)))
žel man viņu, var jau pamanīt ka nav viņai visi mājās :-(((
dorogaja | 31.05.2007. - 13:08:58

"žel man viņu, var jau pamanīt ka nav viņai visi mājās"

Seksopatologi uzskata ka tam lidzīga uzvedība un atklāts naids pret homoseksuaļiem dažreiz var liecināt par apslēpto homoseksualitāti, ta saucamo latentu. Bet vienalga tas viņu neaizbildinā.
rendija | 31.05.2007. - 13:19:27

Nez, ja sieviete tā izskatās, uzvedās būdama mūķene, es vēl saprastu. Taijā pašā laikā es nezinu nevienu mūķeni, kura būtu tik traka kā Dimiteres kundze. Parasti jau tām sievietēm ir kaut kāda iekšēja pašcieņa un miers.
Dimeteres kundzi gan kāds nelabais ir apsēdis. Derētu pašu ar svēto ūdeni noliet.
rambler | 31.05.2007. - 16:16:47

Dimitere vairāk jau uz sektantisma izpausmēm velk... Nu pēc visiem punktiem atbilst.. A tādus parasti uz beigu fāzi var vest uz Tvaika ielu..atpūtā..
diiva | 31.05.2007. - 20:50:08

jaa tas gan un buutu pat noderiigi :)
frodo | 31.05.2007. - 22:38:41

es nezinu, vai viņai ir latenta homoseksualitāte - manuprāt, viņai ir latenta seksualitāte kā tāda... nabaga sieviete... nabaga bērns, kam jāaug ar tādiem vecākiem...
aspectintime | 07.08.2007. - 20:45:42

mmm kaisligas buchinjas :))))
frodo | 07.08.2007. - 20:48:34

Femme, постарайся пожалуйста вести себя культурно, иначе люди подумают, что гетеросексуальные женщины - необразованная урла...
frodo | 07.08.2007. - 21:24:44

Femme, помнишь, что ты сказала в дискуссии про xvxv?
"Мне кажетса самое лучшее оружие это игнор. Если вы ведётесь на его провокации, значит сами интеллектуально бедны."
Так чего ведешься на провокации, да еще с такой ненавистью и злостью?
Попробуй следовать своим же советам и "диагнозам" :-)))
villova | 13.08.2007. - 01:23:18

Pff... Lietuvaa ir vel lielaaks naids pret homoseksuaaliem cilveekiem nekaa Latvijaa, bet mes ar draudzeni sabiedriibaa nemaz nedomaajam par to, ka mums vajadzetu slepties! Kapec man butu jaapspiez savas juutas tikai tapec, ka kadam ir citi uzskati un nepatik!? Tad lai neskatas! Kapec man ir jaskataas kaa divi hetero laizaas[atvainojos]!? Man vienalga ko kads teiks, vai arii, ka kads greizi paskatiisies... un ja kads uzdrosinaas ko vairaak, tad jau ir darbs policijai. Es netaisos slapstiities un beegt pa kaktinjiem, lai tikai varetu iedot skupstu savai draudzenei.
villova | 13.08.2007. - 01:24:22

Ps. runa gaja vairak par Lietuvu. Jo draudzene dzivo Lietuvaa. Bet par Latviju saku tieshi to pashu.
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.