thegirl777
|
25.08.2020. - 11:36:00
Amazonka, jā, tāds ir mans jautājums. Kādu iemeslu dēļ viņi nevar nokārtot pilsonību?
Es to iemeslu zinu, jo gadījās paprasīt vienai nepilsonei, un viņa tā arī atklāti pateica, ka šo valsti neciena, viņai ir nostaļģija pēc krievu laikiem un cerība, ka Latvija būs vēl Krievijas teritorija. Ja viņai prasa, kāpēc neprot latviešu valodu, viņa aizbildinās, ka ne visiem padodas valodas, kaut gan man atzinās, ka saprot latviešu valodu uz 90%, bet nerunās principa pēc.
Tas, kad Tev apkārt nepilsoņi nenozīmē, ka viņi ir vairākums vispār Latvijā. Statistikai Tu netici, bet kā ar vienkāršu loģiku? Tāpēc arī Tev prasīju, cik, tavuprāt, Latvijā ir nepilsoņi?
Tu neatbildēji ne uz vienu jautājumu. Nav šeit nekādas diskusijas. Tu raksti, ka šis nav uzbrauciens, bet man šķiet, ka Tev ir garlaicīgi un gribi sakaitināt cilvēkus, tas Tev izdodas. Un tad, kad cilvēki Tev atbild, Tu sāc izsmiet, kā viņi Tev atbildēja, ka viņi neprot lasīt, izmanto nesaprotamus vārdus utt.
Atzīsties, ka esi vairāk ieinteresēta cilvēku reakcijās uz Tevi, nevis uz šo tēmu!