janisl202
|
16.07.2007. - 13:40:36
Patiesībā vienīgais antikrists ir vatikāns un par ko šeit vispār diskutēt? Viņiem ir vajadzīgas tikai aitas, nevis cilvēki un viņi vienmēr klūp virsū visiem, kas iedrošinas domāt (arī zinātniekiem, piemēram). Jebkurš domājošs cilvēks ātri vien pamana cik tālu viņi ir no tā ko sludina. No vienas puses vatikāns sludina seksuālo atturēšanos, no otras puses viņu mūķenes sapņo kā sātans viņas ņem ar šķeltu locekli, lai varētu dabūt iekšā abos caurumos vienlaicīgi un priesteriem rēgojas kailas jaunavas Marijas, pedofīlija viņu aprindās nav retums un tiek sargāta ar klusēšanas zvērestu.
Vatikāns arī nodarbojas ar elkdievības pielūgsmi - aitām gribējās redzamu Dievu - lūk arī tas ir darināts skulptūrās un gleznots gleznās, tagad var arī šīs skulptūras un gleznas pielūgt. Tie paši "zelta teļi" tikai savādāk nosaukti. Aitām arī vajag ienaidniekus - tos kurus vainot par savām nožēlojamajām, tukšajām dzīvēm - tam arī ir vajadzīgi homoseksuāli orientētie - ja nebūs viņu, kas vēl būs vainīgs, ka viņi tādi nožēlojami neveiksminieki ir?
Es sekoju tikai savai sirdij un tādēļ arī esmu brīvs, esmu laimīgs un esmu ar Dievu. Tas arī ir vienīgais ceļš. Likumi ir vajadzīgi tikai muļķiem, bet tie nevar ne pie kā novest, nav likuma, kas vienmēr un visur būs pareizs, nevar netiecoties pretī gaismai iznākt no tumsas, nav jēgas iecietībai uz papīra, kas netiek izjusta sirdī. Tas, ka katoļi provocē neiecietību liecina, ka neko viņi nav sapratuši, citus apspiežot nekas nemainīsies, vien tas, ka naida un tumsas būs vairāk. Gribi vairāk laba - esi labāks pats. Būsi pildīts ar naidu, būs visapkārt tikai naids. Nevar nīst un būt laimīgs, var tikai mīlēt un būt laimīgs. Ja neesi laimīgs, tātad ne tur ej.
Nav jēgas ar viņiem diskutēt, viņi ir akli pret patiesību. Vienkārši ir jābūt brīviem pašiem un viņi būs bezspēcīgi. Es biju homoseksuāls, esmu un būšu - viņi var desmit reizes pasauli iznīcināt, bet to neizmainīs, tātad es jau esmu uzvarējis. Es daru kā man tīk un sabiedrība neko nevar man patraucēt, neviens cietums nemainīs to kas es esmu un nāve mani arī nebaida, tātad esmu nekontrolējams, tātad esmu brīvs un esmu laimīgs. Nevar būt laimīgs, neesot brīvs, jo tikai pats var zināt ko pašam vajag, tikai esot brīvam savā domāšanā to ir iespējams sasniegt.
Savukārt vatikānam der atgādināt - kas sevi paaugstina taps pazemināts, lai nāves stundā nebrīnas par savu niecību... Galu galā debesīs pāvesti, arhibīskapi un priesteri nav vajadzīgi.