User
Password

Mobilie operatori (Мобильные операторы) / 40

dorogaja | 05.08.2007. - 23:02:25 | Views: 7143

Какому мобильному оператору вы отдаёте предпочтение и почему? Довольны ли вы своим моб. оператором или нет?

Kādam mobilam operatoram jūs dodat priekšrocību un kapēc?
Replies (42)
123
niksis | 28.08.2007. - 17:38:23

negribu ne ar vienu strideties :) tikai dalities pieredzee :) savus mobilos gadus starp 1998. un 2002. pavadiju zem LMT karoga. bija dazjadas situacijas. bet visvairak saka kretinet, kad vairakus menesus pec kartas, neskatoties uz krietni sarukushu sarunu skaitu, reekjins regulari gaja paari 30 Ls.. tajos gados 30 Ls bija vairak veerti nekaa sodien.. pieprasot sarunu izdrukas veel bija jaapiemaksaa :))) nu jautri gaja.. protams, ka neko nepieraadiju.. paaris reizes gadijaas aizkavet masajumu un tad ari atsledz un rodas nepatikami momenti :) nu pats jau ari vainigs.. bet klientu serviss vairaak nekaa pretiigs..

paargaaju uz ZZ.. pedejos gadus papildinu to no bankas konta ar 12.95 ar bonusu +10% un santimus par zvanu minutem.. galu galaa, ik reizes telefons man papildinaas par vairaak kaa 30 Ls vienaa reizee.. menesi 2-3 reizes.. papildinu ik reizes kad vajag.. man nav problemu ar reekjiniem meneshu saakumos :)

domaju, ka katram jaatrod sev optimalais variants.. :)

sev esmu tadu atradis :) ko noveelu arii parejiem :)
mike | 29.08.2007. - 12:05:28

man ir okarte un ir ok
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.