User
Password

Skolas laiks / 40

rendija | 22.08.2007. - 16:50:43 | Views: 6705

Tuvojas 1. septembris, kad gribot- negribot skolas grāmatas, burtnīcas un zīmuļi teju kāpj uz galvas un birst virsū pat tad, ja pats esi jau stipri pāraudzis skolas solu.
Šajāi sakarā gribētu painteresēties dārgajiem gay lv apmeklētājiem, kā tad jums ir paticis skolas laiks? Jeb patīk- tiem, kuri vēl mācās...
Mīļākie priekšmeti, pasniedzēji, skolas? Patīkami/ nepatīkami starpgadījumi?
Zinu, ka man, piemērām, dziļi riebās pamatskola un tehnikums, kuros mācījos. Toties augstskola ir vieta, kur jutos perfekti un labprāt ik pa brīdim pastudētu ko atkal.
Replies (54)
123
delish | 29.08.2007. - 08:20:58

skolā bija feini. neko īpaši nedarīju, bet top3 vieta garantēta vienmēr. skolotāji mums bija drīzāk kā Savējie, nevis augstāk stāvošie (jāsaka gan, ka tā bija tikai latviešu skolā; krievu skolā tur gan bija dzelžaini, pat manā laikā). mīļākie priekšmeti - viss, izņemot sportu. ļoti veiksmīgi atbrīvojos no tā un nodevos nekā nedarīšanai gan proģimnāzijā, gan ģimnāzijā.
universitāte... tā pati skola, tikai tur apmeklējums nav obligāts. tāpēc teikšu godīgi - skola tīk labāk. universitāte ir vienkārši garlaicīgā formalitāte, nekas vairāk imo.
keda | 29.08.2007. - 11:07:20

vakar kaartoju savu skapi un atradu savu 6. klases dienasgrāmatu , riktiigais smaids panesaas kad ieraudziju ka maajturiibaa man ir bijis vieninieks un es to esmu pārlabojusi pati par septiņnieku bet skolotaaja laikam ieraudzijusi un ar spilgti sarkano pildspalvu ierakstijusi pretīm : cienijamie lindas vecāki, jūsu meita mājturībā saņēmusi viens.
Atceros ciest nevarēju mājturību, vienmēr bastoju, man nekas nekad normaali nesanaaca adiit vai šūt
mike | 29.08.2007. - 11:59:01

mans skolas laiks nav saistīts ar laimīgām atmiņām, bet izturēt jau varēja. arī mājturība nepatika bet sports gan ļoti patika, mīļākā stunda
kasis | 29.08.2007. - 22:35:25

,,,bija taads "Ruukiitis" uz avotu ielas,mees tur ar draugiem un divaam draudzeneem eest gaajaam un kaa mazaakais parasti seedeeju tajaa beernu vietinjaa,hi,hi,hi,,,mani pilniigi neintereseeja meitenes,bet taa kaa sitaas divas gribeeja gandriiz visi vecaao klasu dzeki,noleemu draudzeeties ar siim,mani sauca liidzi uz randiniem,gan vinas,gan so kavalieri :)),ak dievs cik sis bija nelaimiigs kad diviem bija jaaizmaksaa,jo baigais krutais tacu,,,parasti kaadaa izdeviigaa momentaa pasauca mani saanus lai aiznemtos 100 rub. un tad "Palladiumaa" dzeeraam fizu un sie visu filmu smakstinaajaas man blakus,,,ak dievs,biju to visu jau piemirsis,paldies par disc.,rendija :))
rendija | 29.08.2007. - 23:17:27

Manā dienītē parasti rēgojās pateicības par līdzdalību sabiedriskajos darbos! Atceros, vienreiz mūsu klasei lika iet salikt kādai omītei malku šķūnī. Darbs, kuru es ciest nevaru joprojām! Tak pāris meitenem klasē bija slikta, vārga veselība, viņas to nevarēja darīt. Puikas, tjip, baigie vīri, aizgāja pēc cirvja uz nekurieni. Nu ja, tajos laikos bērns drīkstēja tādu lietot!
Beigu- beigās bijām tikai pāris "strādnieki". Un tad es pirmo reiz padomāju, velns, nu kur tiem puikām veicas!!!
-------------------

Kasis, priekā, tā teikt! :)

Hmm, pamatskolas laikos man puikas patika, tikai... tādi pagalam sievišķīģi. :)), ja nu kāds mācēja nosarkt, tad man varēja patikt. Man mammīte pat brīnījās, ko man tie meiteņveidīgie nāk pie sirds?
dyllan | 30.08.2007. - 00:39:49

Rendija,

Es atcerejos, ka man skolas laikos bija daudz druškas, kas tieši otrādi - bija vairāk līdzīgi džekiem pēc uzvedības! Un tādas arī bandītkas ar bantikiem patika :D Nebija garlaicīgi!
Ar vienu es pat kādu gadu nosēdēju kopā (skolā) :))

Par sportu - līdz nieru galiņiem nevarēju paciest šo priekšmetu un izvairījos no tā ar visiem iespējamiem paņemieniem: simulēšana, atrunas, bastošana, viltotās zimītes utt :)

Sporta loma mana skolas dzīvē ir tāda pati, ka pasažieru sūdzības pašreizējā darbā - ar visām "pravdam un ņepravdam" tikt no tā vaļā :D
aspectintime | 30.08.2007. - 01:22:28

:))) pilniigi vunderkinds:)) jokojos:)))) euz es labpraat iestaatos pirmajaa klasee kopaa ar memories un viens otram raustiitu bizes:))))
memories | 30.08.2007. - 09:24:10

aspect,,nu uz pamatskolu mani ar uguni vairs neaivilkt,,bet vidusskolu varam,,mee tgd iestaajaas desmitaja:))

vo desas,,pabeidzu vienpadsmito,,aizgaaju prom no skolas, un tgd citaa skolaa,tikai no 10taas varu atsakt,,
hrenova,
kasis | 30.08.2007. - 21:26:30

mammai ir mana tresaas klases dienasgraamata un tur ir dazas forsas pieziimes,,,"starpbriizos velk meitenes zeenu tualetee !!!","stundas laikaa staigaa pa klasi un sarunaajas" un veel ar zileti ruupiigi izskraapeeti 2nieki :)),,,jo es tac uz 4 un 5 maaciijos,hi,hi,hi
rendija | 31.08.2007. - 01:08:48

Fizkultūrā man patika tikai futbols. Vismaz man bija spēcīgas kājas... Un mans labākais draugs, kuram azarts parasti aizmigloja prātu, futbolā no manis vismaz nevarēja uztaisīt kotleti...
-----------------

Memories,
tas nekas, tā teikt, pagarināsi savu bērnību par gadu! :)
frodo | 31.08.2007. - 20:55:53

Labprāt atgrieztos skolas laikā... īsti draugi, dziļais prieks par to, kas notiek pirmo reizi (un viss notiek pirmo reizi), ideāli, skaistums, viss vēl priekšā, vēl nav piedzīvota nodevība un labo draugu bēres...
memories, memories...
rendija | 31.08.2007. - 23:41:49

vī-ī, nē... Katra diena, kas nodzīvota pēc tehnikuma ir neapšaubāmi vērtīgākā. Manā dzīvē. Uz tiem laikiem ne-par-ko!!!

Nu, ir palikusi viena draudzene kopš pamatskolas laikiem. I gana! :))
Tagad skolā atgriežos tikai caur saviem krustbērniem. Un citiem radu bērniem.
aleph | 09.09.2007. - 13:57:13

1-6 kl. - katorga, paaraudzonaashanasi iestaade- maaciijos diezgan prestizhaa un ar augstaam prasiibaam skolaa. diemzheel neatbildu shiim prasiibaam. atziimes bija diezgan sliktas toties skolotaajas mani dievinaaja. klasesbiedri vnk drausmiigi cilveeki. es nesaprotu kaa vispaar var likt beernam ko taadu paarciest. (lai gan tas ljoti audzinaaja raksturu un gribasspeeku) bet atceros gana daudz interesantu briizhu.
7-12 kl. - biju piemeers citiem. veeljoprojaam slikti maaciijos tachu skolotaajaam patiku.

LU - esmu vienkaarshi staraa. es dievinu universitaati. man patiik guleet lekcijaas un eksaamenos no graamatas visu paarrakstiit. man patiik darboties pashpaarvaldee taisiit pasaakumus utt utjp.
rendija | 11.09.2007. - 15:53:52

Augstskolā, kurā es studēju, starp citu, bija homoseksuāls sociologijas pasniedzējs. Hmm, jāatzīst, ka viņš bija diezgan specifisks cilvēks. Kuram noteikti komplektā nāca lietošanas instrukcija. Jo, nu, viņš ne acu galā necieta izteikti sievišķīgās būtnes, kuras manipulē ar pretējo dzimumu, izmantojot sieviešu viltības.
Tik afektozas atzīmes viņš mēdza iešaut, ka šausmas. Par viņu pat sūdzējās, bet ko nu tur pierādīs.Cik dīvains, tik gudrs. Varēja iestāstīt, ka melns ir balts. :D
Nja, man jau gan viņš patika. Savā ziņā. Interesanti pasniedza. Aizrautīgi un tā, no cita sktpunkta.
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.