User
Password

bumbulīši / 40

cinkuriitis | 30.08.2007. - 14:10:46 | Views: 9007

jūs visi esat tik seksīgi!
Replies (77)
1234
chelsija | 13.09.2007. - 13:26:20

lol... proxis atkal izceljas...
nee nee - ta tik tureet. ;]
interesanti lasiit pagrimusha cilveeka centienus citus kritizeet,aizvainot un maybe ietekmeet ar nekulturaalu liimeni.
lol...
"Otrs cita acii vienmeer redz balkji,bet pats savaa acii pat skabargu neredz."
nu lol proxi... lol.

[p.s. - tieshaam TIZLI pieliidzinaat - Blondiines - dumas, brunetes-Gudras. LOL... Nokraaso blondus matus - esi dumsh, nokraaso tumshus - "wooow,tu esi gjeenijs?" ]
nee nu vienk Nav citu ko veel piebilst. Duma esi... un nemaz blondiine neesi. :) ;)
foible | 13.09.2007. - 16:50:49

"Otrs cita acii vienmeer redz balkji,bet pats savaa acii pat skabargu neredz."

Chelsij, tev bik` neriktīgi ar LV sakāmvārdiem.. :D:D
Gudrie saka savadāk: `Otra acīs skabargu redz, bet pats savā acī i baļķi neredz..` :D
lost-one | 13.09.2007. - 23:33:13

GYYYYYYYYYYYY :D :D :D
Ir vēl tomēr cilvēki, kas mēģina ar Proxi diskutēt :D LOL :D
Tiem, kas vēl nezina - Proxis ir speciāla maza programmiņa, kuras uzdevumos neietilpst ķādam piekrist, argumentiem pieeja tiek bloķēta :)))))))
kasablanka | 14.09.2007. - 08:27:46

Tādas progas sauc par vīrusiem. Man jau sen šķita, ka proxis nemaz nau cilvāks.. :o)
chelsija | 14.09.2007. - 14:01:18

nee foible - pateicu pareiz. ;) :)
zinu arii tawu wersiju. ;)) :)
var jau pateikt veel 5aas dazaadaas variaacijaas. [ja kas.] ;)

* ;D nice one..
l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 20:46:39

... vnk [proxa] vīrus ir tāds,ka reāli dzīvē(viņa)nespēj iebilst nevienam(tipja muti tura aiz zobiem,ir klusā pelīte)jo vnk reāli dzīvē nav spējīga diskutēt un tik krasi oponēt (vai tamlīdzīgi) viedokļus,kā tas ir gay.lv,kur viņu neviens neredz utt... sauciet kā gribiet-vīrus vai kāds no kompleksiem,bet es uzskatu,ka tas ir cilv bez mugurkaula... virtualitāte ir viens,bet reālā dzīve pavisam kas cits...
krutafols | 14.09.2007. - 22:26:09

Jei bogu. spēj - nespēj iebilst. Var - nevar. ar vai bez mugurkaula. Bļāviens, ko var cepties. Te taču tāpat šajās diskusijās nav ko darīt. Vienīgi pufeli dzīt. Prikola pēc.

Jā, piekrītu, ka to laiku var izmantot lietderīgāk, bet tomēr - vai nav pie kājas? Ko Jūs tā visu ņemat pie sirdc? :D rēka rauj.Te jau no sākta gala tā bijis. :D maybe - turpināsim pieturēties pie tradīcijām? :D

lost-one | 15.09.2007. - 04:43:07

l-angel-dnja-t, nespried par to, ko Tu nezini.
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 09:48:05

Tīri teorētiski es priežu par to ko es zinu,bet varbūt es maldos(kļūdos) un laiks ir tā viela,kas maina cilvēkus,varbūt arī šajā gadījumā tā ir...
-proximus- | 15.09.2007. - 16:32:35

ooo... blondīnes diskutē? wow... skarbi =D LOL bet nu nekas... CHelsija, a ko tu sprēgā????? izaudz un tad pamēģini kaut ko gudru pateikt, savādāk man boring??? jā... o fak... ko lai dara... es esmu viirus, gluži kā jūs , blondīnes, slimība???? =D starpociu, jūsu zināšanai... jūsu nācija izmirs... tik nu... skumji ka to laimes brīdi nesagaidīšu, bet pats fakts mani dara... mmm... naisiigu =P~~
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 21:22:37

cik,labi ka blondīnes izmirst,vismaz es dzīvošu :D :D :D jo es neesu tīra blondīne :D :D :D
Zini [prox] mēs neatšķiramies,mēs oponējam utt citu viedokļus,jo tie mums nav pieņemami,bet mēs domājam līdzīgi,vnk es neuzskatīju,ka man šīs diskusijas sākumā būtu jāpasaka tieši to ko tu pateici,bet ja jau bija grūdiens un rotācija notikās ta patīkami,ka tu paliec pie sava viedokļa,bet varētu mazliet sulīgākas un saturīgākas atb :)
lost-one | 15.09.2007. - 21:43:02

Eeee... Proxīt, Tu mani arī blondīņu saraxtā esi ielikusi?! o_O GYYYY :D :D Cerams, ka nē, jo līdz tādam stāvoklim vēl neesmu izaugusi un man ir par agru būt blondīnei :D :D

l-angel-dnja-t, Tev nav apnicis sviest zirņus pret sienu? vse ravno vedj otskakivajut?! A?.. Tev ir laba argumentācija, bet atrod kādu oponentu, kas ieklausās un nenovēršās no tēmas - pašai interesantāk būs.
Ko Tu ar Proxi ņemies?!
Hmmm... kaut gan, var būt tas ir kāds savdabīgs flirta veids? ;) :))))))) A, meitenes? :))))))))
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 21:59:18

ak,jē ja šai saitā būtu meitenes ar ko flirtēt ta es to darītu,bet ne diskusijās,bet šai saitā ir vienas...
hmm,a,varbūt ar tevi paflirtēt ;) jo tu esi tas retais izņēmums,kas saitā ir :) :) :)vai arī tu to dari ar mani... tu jau zini,ka mani pievelk sienas :D :D :D nja tā jau nopratu,ka šeit nav cilv kas var mani oponēt ar labiem argumentiem un faktiem,šeit ir trulas ikdienišķas atbildes... ar proxi ņemos,jo smieklīgas ir viņas argumentācijas un gribās paskatīties cik tālu viņa var iet ar trulām atb :D :D :D
lost-one | 15.09.2007. - 22:05:34

Es pat nosarku :))) retais izņēmums?! :))) Caur manu sienu nevar izlausties :)))
Esli Proxi poneset - eto nadolgo, pat neceri, ka varēsi pārargumentēt :)

"nja tā jau nopratu,ka šeit nav cilv kas var mani oponēt ar labiem argumentiem un faktiem" - vnk nav piemērotas diskusijas... Ja nav ko pateikt, vai arī tas ir bezjēdzīgi - labāk noklusēt.
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:19:43

nju,nesarksti,nav jau tik traki ;))))
pareizāk sakot tik pat kā vienīgā :) nu es domāju,ka man (retais izņēmums?!) nevajadzētu komentēt publiski,bet ja tu vēlies,ta lūdzu,tu to pati labi saprati,kas un ka,protams tikai pozitīvā nozīmē... jā,es zinu,ka tavai sienai nevar izlausties cauri,ap to var mežonīgi apdauzīties,bet tomēr patīkami justies,jo jūtas un emocijas ir vienreizējas...
nju,es gribētu mēģināt proxi pārargumentēt :)
godīgi sakot,es šai diskusijai gribēju ieraxtīt to pašu ko pateica proxis,bet nepateicu,jo nodomāju,ka būs bezjēdzīgi un negraušu diskusijas autores utopiju,bet sanāca tā,ka proxis vnk mazliet aizskāra manu viedokli no cilvēciskās puses tādēļ arī sanāca te argumentēt visu šo utt,kaut gan uzskatu,ka tas bija bezjēdzīgi...
lost-one | 15.09.2007. - 22:22:17

4to i trebovalosj dokazatj.
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:36:15

nju,apmierināta,panāci ko vēlējies???
tu pārkāpi pati savus tā teiksim uzstādītos noteikumus :D :D :D bet visu cieņu,bija patīkami :)
lost-one | 15.09.2007. - 22:42:00

Kā Tu zini, ko es vēlējos?
Es?! Pārkāpu?! Es attiecībā uz sevīm nekādus noteikumus nebiju uzstādījusi.
l-angel-dnja-t | 15.09.2007. - 22:53:31

jā,protams,tu sev nebiji uzstādījusi noteikumus,bet man... oponēt es nespēšu,laikam,šo faktu... tiešām tā bija,ja labi padomā,kaut arī es tos noteikumus biju attiecinājusi pret mums abām... nja,bet tev labi sanāca izprovicēt mani :) :) :)esmu pārkāpusi noteikumus,robežas,bet man to robežu robeža parasti klibo tādēļ atvainojos(zinu,ka tev nepātīk)... bet patīkami bija pārkāpt... un patīkami bija,ka kāds izprovicē :) :) :)...
to ko tu vēlējies,es it kā to jautāju tev... vnk galvā ir pāris domas un variācijas utt,bet skaļi es laikam tās neizteikšu,jo vnk mazliet bail kļūdīties,bet no tras puses,kas neriskē tas nevinnē...
lost-one | 15.09.2007. - 23:12:52

Es?! Izprovocēju?! o_O Provokācijas ir Proxīša sfēra - es diskutēju, ja vari oponēt - droši, bet bez faktiem nesanāks, tā kā vārdi ir labi ir jāapdomā.
Es neko nevēlējos, Tu pati apstiprināji manis izteikto domu "tādēļ arī sanāca te argumentēt visu šo utt,kaut gan uzskatu,ka tas bija bezjēdzīgi... ". Daudz vārdu, bet iznākums? :))
Frāzi "4to i trebovalosj dokazatj" nevajag jau uztvert tik burtiski :) lasi starp rindām - šī frāze ir PUNKTS.
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.