User
Password

Kā var sabojāt dienu un nervus... / 40

l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 21:20:18 | Views: 6223

Cik bieži Jūs nonāciet pie secinājum,ka mūsdienās nav labu speciālistu ir pilns amatieru,kas ar savu neprašanu bendē citu nervus???... man šodien tā sanāca,ka nonācu pie secinājuma,ka nav kaprīzu klientu,bet ir neprofesionāli speciālisti... jā,daudzi aizrāda,ka es esmu pārāk prasīga pret cilvēkiem,bet es uzskatu,ka esmu klients un man pienākas viss tas labākais,viss ko vēlos un vēl piedevām ar labu komfortu un patīkamu attieksmi... vai Jums ar tā šķiet un kā Jūs rīkojaties,ja tomēr Jūs neapkalpo pēc Jūsu patikas???... varbūt tomēr tā ir mana vaina un es esmu pārāk kaprīz klients...
Replies (42)
123
duketa | 23.09.2007. - 02:06:40

tieshi taa proxi. visiem patiik naudas smarzha
kasis | 24.09.2007. - 09:41:23

var briiniskiigi pierijos hesburgeraa,taa ka viniem nebija trauku kur meerci ieliet,eedu gandriiz no galda,peec tam nolaiziiju pirkstus un smaidiigs devos taalaak,,,labi protu riikoties ar n-tajiem naziem un daksaam un varu pamaaciit kaa un no kuras puses man jaapsniedz zupa vai viins :)),,,ir teiciens forsh -budj pa prosche i ljudi k tebe potjanutsa-
123
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.