User
Password

Katastrofiski gadījumi / 40

l-angel-dnja-t | 14.09.2007. - 23:02:34 | Views: 8746

sievetes pie stūres ir lielākā katastrofa uz ceļiem... vismaz 90% tas ir točna... MĪĻĀS SIEVIETES LŪDZU NEBRAUCIET PIE MAŠĪNAS STŪRES,JA JŪS TO NEMĀKAT DARĪT...
Replies (76)
1234
arti1 | 18.09.2007. - 05:55:28

Lasu šo diskusiju jau otro reizi (ar trīs dienu starpību) un pirmreizējas domas par šo lietu krasi atšķiras no tagadējām.
Un par domu maiņas iemeslu kalpoja kārtējais gadījums. Svētdiena, 16.09.2007., plkst.21:00, ceļš no Rīgas apvedceļa un Rīgu caur P/F „Jugla”. Sieviete (dod Dievs viņai veselību) ar gaišu prātu un matu krāsu izdomāja apstāties ceļmalā. Ļoti laba un nenosodojama ideja. Diemžēl minētas būtnes izpratnē „apstāties ceļmalā” nozīmēja nobraukt no ceļa tikai ar ... mašīnas priekšējiem riteņiem. Mašīnas otra daļa veiksmīgi palika uz braucama ceļa, kur, starp citu, ir tikai divas braucamās joslas un pieļaujamais ātrums 90 km/h... Būtu man kaut kas nedaudz smagāks par vieglo mašīnu, labprāt pielīdzinātu viņai (precīzāk sakot mašīnai – BMW laikam) smadzeņu apakšējo daļu ...

Sievietes! Spogulī mīlēt un cienīt vajag ne tikai savu attēlu ...

P.S. Lūdzu neapvainoties tām labāka dzimuma pārstāvēm, kuras tiešam braukšanas laikā atrodas tuvāk Zemei, nekā zvaigznes ;)
stelss | 18.09.2007. - 06:18:30

Kazi, Tev nu bij jāzin, ka uz vienādas nozīmes ceļiem, tramvajam ir priekškāja.
stelss | 18.09.2007. - 06:33:38

A par vainīgumu tavā šarādē... Tu nepateici negadijumi līdz galam.1) Ja Tu močiji pa kreisi un krustojošajam ceļam ir 4 josslas, Tava trajektorija bij kreisā josla, tad tas, kurš no 3 joslas močija pa kreisi arī mēģināja iešmaukt kreisajā jolā ir vainīgs, jo pārkārtojoties uz citu joslu jādod preikšroka pa joslu braucošajiem, izņemot gadijumu, kad abi vēlas mainīt joslas, tad darbojas labās rokas priekšrocība. 2)Bet, ja Tu no 4 joslas sacerējies maukt taisni, bet gadijās pastumt no 3 joslas autiņu, kurš veica kreiso pagriezienu, tad Tu jau neievēroji virzienu joslās, kur bij norādīts, ka drīksti maukt tikai pa kreisi.3)Bet, ja krustojošajam ceļam ir tikai 2, vai 3 joslas, kur labā virzienā ir tikai viena josla, tad nevar būt tādas situācijas, ka no 3 joslas būtu atļauts nogriesties pa kreisi. Būtu tikai atļauts nogriesties no kreisās malējās.
stelss | 18.09.2007. - 06:43:13

Par pagriezieniem no sliedē, Zīme virzieni pa joslām. Tad uz 4 joslu ceļa, kur vienā līmenī ir arī tramvaju sliedes, tās tiek uzskatītas par braucamo joslu. Un gribētos redzēt, kā tu iebrauksi pagalmā pa kreisi no labās joslas, ja kriesā josla bus visu laiku aizņemta! Nu vienīgi tur laikam būs 2 nepārtrauktās joslas!!!Ja nemaldos, Rīgā tagad liek aizlieguma zīmes virs tramvaju sliežu joslas., bet ja tādas nav, es domāt, ka var ar mierīgu prātu tusēties uz tās joslas.
scentdg | 18.09.2007. - 08:58:31

arti1,sievietes skataas spogulii, bet viirieshi uz sievieteem ;) :D
l-angel-dnja-t | 18.09.2007. - 09:55:42

[ lost-one ] Tavu komentāru,kaut kā esmu palaidusi netīšām garām :)... nja,es jau zinu,ka Tu man sejā gribi iebāzt to ka man ir tikai 20 gadu,bet man netraucē mans jaunais vecums,jo es nedomāju ar gadiem,bet ar prātu... un starpcitu,sevi par muļķi es nepataisīju,nja,piekritu ka vajaga visus šos malaļetkas (nošaut) utt,bet es šim teicienam piekritu ar tādu domu,ka tie kuri brauc pāris dienas,ar krutām mašīnām (vecāku) un kas nedomā par to,ka uz ceļa bez viņiem atrodas arī citi vadītāji... vnk es sevi nevaru ietilpināt pie šiem,jo mans braukšanas stāžs ir (maziņš,bet priekš maniem gadiem ir ok) 6 gadi (braucu ar tiesībām vai bez tiesībām,nju,tas vairs nav jūsu darīšana)
[proxīt] nebūsim rasisti... cita ādas krāsa nenozīmē,ka viņi ir stulbāki par balto rasi :) nja un blondīnes,davai [ proxi] nošaujam sievietes kuru rīcība ir kā blondīņu,bet ne jau visas blondīnes... nju,tak manuprāt,vairs nav vērts runāt par blondīnēm,mēs tak to izrunājām...
[scentdg] ir arī sievietes,kas pie stūres aizskatās uz sievietēm utt ;)
kasablanka | 18.09.2007. - 10:12:29

1-Trambuļiem visos pagriezienos ir priekškāja (tai skaitā, iebraucot pagalmos), ja blondīne pie kloķa skandina zvaniņu.
2-F un M autoaprīkojumam jābūt dažādam - ja female pie stūres, tad salona spogulim jābūt 50% no vējstikla lieluma. Bremzēm jābūt divām - abās pusēs akseleratoram. Brīnos, kāpēc tirgū vēl nav "balss bremze", kas reaģē uz spiedzienu - no drošibas viedokļa, tas būtu solis uz priekšu.
lost-one | 18.09.2007. - 11:21:54

l-angel-dnja-t, neesi kaut ko sajaukusi? Uzrādi kaut vienu teikumu, kur es mēģināju iebāzt Tev sejā Tavu vecumu?! Nu, ja Tu tik vēlies parunāt par to... hehe... iespējams ar’ iebazīšu, tā kā labāk neuzprasies. Es Tev jau teicu - viss ir atkarīgs no uztveres.
"man netraucē mans jaunais vecums,jo es nedomāju ar gadiem,bet ar prātu... " - ja Tu domā ar prātu, varbūt Tu varētu arī pati izsecināt par kādiem Taviem komentāriem es izteicos, ka nevajag sevi taisīt par muļķi.
ihtiandris | 18.09.2007. - 11:30:07

man pieņemsim viss relaksējošākasi pasākums ir skatīties kā parkojas pie mājas kaimiņine kas ir blondīne
l-angel-dnja-t | 18.09.2007. - 11:53:48

ar manu uztveri pēdejās dienās nav kaut kas kārtībā,tam es ar piekrītu :D :D :D Laikam jāaiziet uz tvaika ielu,lai manu saprātu saregulē :D :D :D
Es pati sev varu iebāst savu vecumu acīs un jaunības maximālismu,bet man nevajaga,lai kāds cits to bāž,tu par manu vecumu jau esi izteikusies un ar to pietiek... Teikumi,vārdi tam tak vairs nav nozīmes... viss iet un aiziet un paliek tik katram savs...
Turēsimies pie tēmas,bet tu tik ļoti vēlies atkāpties no tēmas,varu izveidot speciāli tev diskusiju...

man atkal relaksējošākais pasākums ir tad,kad paziņas,draugi vai mamma stāsta,kā es lamājos pie stūres,kad priekšā brauc sieviete,vai vnk sakot briesmīgi brauc... ta ir tik rēcīgi,jo es nekā no tā neatceros... :D :D :D
-proximus- | 18.09.2007. - 12:03:31

Angel - dnja, bet es nevaru sagaidiit to 2200 gadu, kad piedzims pēdējā blondīne... labāk tagad nafik tikt galā =)))
-proximus- | 18.09.2007. - 12:10:10

a runājot par mašīnām... Man pat bij milzīgaid fun... kad es gāju gar milicijas ēku centrā un foršais trambulis brauca... eh... kā vienam jaunēklim nepaveicās, kad noskanēja vienkārši ellīga čīkstoņa, un džeks konstatēja faktu, ka viņa mašīnas bamperis nokrita pie trambuļa riteņiem... =D
l-angel-dnja-t | 18.09.2007. - 12:15:16

zini,es kaut ka tai matu krāsai nepievēršu uzmanību blonda vai nē,vairāk es vārdu "blondīnes" attiecinu uz sievietēm,kam ir rīcība tādā,bet zini,es līdz pat šai dienai šo vārdu neesu attiecinājusi uz blondīnēm,bet gan uz citas matu krāsas sievietēm :)
nju,kapēc tev blondīnes nepatik,kas vainas???
lost-one | 18.09.2007. - 13:12:32

bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla
l-angel-dnja-t, "Turēsimies pie tēmas,bet tu tik ļoti vēlies atkāpties no tēmas,varu izveidot speciāli tev diskusiju... " - Tu pati riktīgi turies pie tēmas. Un nevajag man taisīt nekādus žestus tjipa diskusijas izveidošanas veidā. Nevari kādam manam komentāram adekvāti oponēt, tad labāk pat nemēģini to darīt, vienīgais izņēmums, ja vēlies galīgi sabojāt manu viedokli par Tavām spriešanas spējām. Ļoti negribētos piekrist Proxim.
l-angel-dnja-t | 18.09.2007. - 13:24:12

Piedod,es zinu,ka es ar atkāpjos no tēmas vietām...
Piedod,bet man vnk negribās oponēt tavus komentārus :) kad būs labāks garīgais,ta es varbūt oponēšu tavus komentārus ar visiem argumentiem un faktiem... vnk man tagad negribās...
Sorry
manas spriešanas spējas pašlaik nevēlas darboties...
aspectintime | 18.09.2007. - 15:22:17

man laikam janokraaso blondi mati :)) ghiiiii
krutafols | 18.09.2007. - 15:42:10

angel - dnja!

Tu jau savos 20 gados tik PERFEKTI māki braukt, ka vari pat ierēkt par citiem?!?
Tev ar to braukšanas stāžu pašai tā visai švaki ( protams, tas neliedz iespēju izdarīt savus secinājumus) tomēr, tomēr. Varbūt nelec tik augstu. Savādāk krītot var žākli khm. :d
krutafols | 18.09.2007. - 15:44:30

a aspect!

začem Tev blondus matus, ja Tu tā jau esi blonds ar visu sirdi un dvēseli?
nafig.
tā vieta to manī iztērē - iegādājoties kādu knižku. Nju, tas tā - dvēseles bagātināšanai. :d
kasablanka | 18.09.2007. - 22:59:10

Blondīnes brauc arī ar kuģiem!! Delfi:

<<Austrālijas sabiedrība sašutusi par to, ka Austrālijas Karaliskā jūras kara flote finansē jūrnieču krūšu palielināšanas operācijas.
Flotes pārstāvji aizstāvējās, sakot, ka šī procedūra esot atļauta tikai psiholoģisku, nevis kosmētisku apsvērumu dēļ.
"Saskaņā ar aizsardzības politiku mēs ņemam vērā gan fiziskās, gan psiholoģiskās mūsu cilvēku vajadzības," teica aizsardzības pārvaldes pārstāvis brigādes ģenerālis Endrjū Nikoličs.

Flote neatklāj, cik daudzām sievietēm ir bijusi nodokļu maksātāju finansētā operācija. Kāds Sidnejas plastiskais ķirurgs teica, ka pēdējo divu gadu laikā viņš veicis krūšu palielināšanu divām jūrniecēm 25 un 32 gadu vecumā - katru 4200 latu vērtībā.>>
plastic | 19.09.2007. - 16:43:07

:D es baigi nosmeejos.. par to vecumu un sprieshanas speejaam.. maximaalismu un visu paareejo.
1234
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.