shelby
|
14.04.2008. - 22:02:24
Katrā ziņā skaidrs ir viens! Grozījumi pensiju likumā sagraus pensiju sistēmu. Kārtējie Jaunā laika populisti! Būtu JL koalīcijā, tad noteikti viņiem būtu cits viedoklis par to! un galu galā kas man par daļu par tiem tūkstošiem kas dzīvo zem iztikas minimuma! mana nauda ir mana nauda un man pie kājas pārējie!
Ja izgrozīs pensiju likumu, tad pastāv ļoti liela iespēja ka jaunieši būs pat ieinteresēti, lai viņiem tiktu maksāts aploksnē- Maikl tā teikt labāk zīle rokā nekā mednis kokā- labāk to naudu tērēju šodien nekā vecumdienās- vai tāda ir tava filozofija?
Turklāt nav brīnums ka opozīcija bļaustās- tuvojas pašvaldību vēlēšanas un Jaunajam laikam bonusus vajag!
turklāt pie šodienas augstās inflācijas palielinot pensijas tas vēl vairāk graus valsts ekonomiku- iepludinās vairāk naudas un atstās mūs bez ietaupījumiem!
Tie lielie aktīvisti par pensiju likuma grozījumiem- taisat bērnus lai būtu, kas strādā un maksā jums un man pensijas nevis sēžat un populistiski bļaustaties! Iepazīstieties ar demogrāfisko situāciju valstī! Jau šobrīd Latvijā ir liela demogrāfiskā slodze un tā ar katru gadu palielinās, kas savukārt liek robu valsts budžetā, sociālajā budzetā utt!
Jūs domājat tikai par šodienu un pofig, kas būs rīt! Pienāks rītdiena un par to, ka rīt ies sūdīgi būs vainīga Saeima un valdība- tāda ir šodiena!
Kā Repše reiz solija piena ceļus ķīseļa krastos, bet pēc tam teica: nu kā var nesolīt?