kasis
|
12.04.2008. - 00:36:08
,,,viss ko ieprieks hvz kaada tur organizaacija ir dariijusi, lielaakoties ir ticis pasniegts kaa visas "kopienas" viedoklis,taatad nekaada atbildiiba konkreetajaam personaam,vainiigi vienmeer buusim mees visi ,gan tie kas par gan tie kas pret ,mums nelaus normaali dziivot un straadaat ,riikotaaji aizbrauks ,mees paliksim un mums buus jaadziivo sajaa valstii,,,vismaz sii diskusija buus pieraadiijums ka dalai ar to traadiriidi nav nekaada sakara
p.s. sodien ar draugu bijaam ciemos pie ritiigas krievu gimenes,dariisanaas ,ja taa vareetu teikt,bijaam ne pirmo reizi un vini ir sapratusi kas mees esam,lielais muziks ar mulsumu piedaavaaja viskiju un parunaajaam par saadaam taadaam lietaam,pirmaas triis reizes vins nenaaca aaraa no istabas kameer ar vina sievu runaajaam,kaa es skatiisos aciis siem cilveekiem peec kaarteejaa vaajpraata.kaa es vareesu paskaidrot ka man ar TO nav nekaada sakara,ka vnk esmu gejs,normaals cilveeks,,,zinu ka man neviens nekaadus paskaidrojumus neprasiis,bet vienalga jutiisos stulbi ,,,vot taa