wizard
|
06.10.2007. - 20:55:52
Man galīgi nav ne vēlēšanās, nedz arī vajadzības atsākt iepriekšēju diskusijas cēlienu, bet, klausoties, ko te saka ’’politkorektais’’ vairākums, aizstāvot savas egoistiskas intereses, nevaru neizmantot to pašu paņēmienu. te daži pasaka, ka biseksuāļu nosodīšana balstās uz tiem pašiem argumentiem, uz kuriem balstās homofobija. Nu, un kas no tā? Kā jau teicu, arī homofobi reizēm jāpaklausās, jo neviens cits par tevi nepateiks tik daudz rūgtas patiesības, kā tavs ienaidnieks. Kas attiecas uz manu oponentu izteikumu, ka ’’tā ir tāda orientācija, un nav ko ar to karot’’, tad to pašu par sevi var teikt un arī saka pedofīli, sadisti utt. Turklāt, pedofīli, tāpat, kā biseksuāļi, ar pūtām uz lūpām pierāda, ka ir sociāli nekaitīgi un pat sociāli derīgi.
Īsāk sakot, es nevienu te neaicinu likt aiz restēm vai koncentrācijas nometnēs biseksuāļus (doma jau laba, bet pārāk liela varbūtība, ke cietīs ne tie, kam vajadzētu :))) ), bet cilvēks, kas ir godīgs pret sevi, noteikti nebūs tik ļoti gatavs piedot sev visu, uz visu pievērt acis utt.
Viss. Vairāk man šī diskusija neinteresē. Laimīgi :)