slit
|
08.08.2010. - 15:40:08
>>> Palabojiet mani, ja es meloju, bet ja esi nobalsojis par partiju, ka nepārvar 5% barjeru, tavu balsi pieskaita kādai no uzvarētājpartijām.
Kā Tu to domā?
man šķiet, ka tad balss iet zudībā, un faktiski vienīgā atšķirība no nebalsošanas ir tā, ka ir lielāks pilsoņu skaits, kas piedalījušies vēlēšanās - retos gadījumos tas ir svarīgi, piemēram, ja tiek rīkoti referendumi utml. Bet citādi - var teikt, ka nav starpības, esi vai neesi gājis balsot.
Taču labi, ja nu pēkšņi visi LGBT cilvēki sasparotos balsot par šo partiju - pag, vai tiešām tikai tāpēc, ka garumgarā sarakstā garāmejot ir pieminēti geji? - protams, varētu notikt arī tā, ka viņus ievēl Saeimā.
Jautājums - vai tas ir tas, ko vajag un vai uz Pēdējās Partijas darboņu vārdiem var kaut mazliet paļauties? Cik atceros, tad PP komandas veterānos ir Kaspars Rolšteins. Tiem, kam aizmirsies, neliela uzziņa:
Pirms četriem gadiem mūs visus aplaimoja ’pozitīvu’ jaunumu straume ar devīzi "jums ir tiesības zināt šo viedokli", kas slavināja TP un tās ministru labos darbus. Kampaņu sarīkoja "sabiedriska" (khem, khem) organizācija "Sabiedrība par vārda brīvību", kuru nodibināja... ak vai, Jurģis Liepnieks kopā ar Kasparu Rolšteinu. Pēc iepriekšējām vēlēšanām Rolšteins mums solīja, ka turpināšot pozitīvisma kampaņu — sabiedriskā organizācija «akumulē idejas, un, tiklīdz kampaņa būs gatava, tā tiks īstenota». Lieki piebilst, ka sabiedriskā organizācija tomēr nozuda ar visiem galiem - savu viņa bija padarījusi, kā nekā.
Četrus gadus vēlāk pie mums ir tik slikti, ka Rolšteins, zaudējis visas cerības (vai varbūt - Šķēles finansiālo atbalstu, jo šiem tagad ir Stendzenieks), nodibina partiju, kas tikai apsmiešot un mēdīšot citas partijas. Otro reizi pēc kārtas Rolšteinam nāksies tēlot godīgu pilsoni, kuram nesavtīgi rūp un sāp Latvijas nākotne... nu un tā tālāk.
Tātad jautājums - vai tiešām šiem darboņiem vērts vēlreiz uzticēties? Un atkārtošos - vai vērts to darīt tāpēc, ka viņu garumgarajā uzskaitījumā ir garāmejot pieminēts vārds "geji"???