janisl202
|
29.06.2008. - 12:32:59
Pēdējajā laikā nav sanācis ne ar vienu iepazīties pēc paša iniciatīvas. Savulaik ar savu mīļumu iepazinos, kad mani ieinteresēja viņa paustais viedoklis diskusijās, es apskatīju viņa profilu un secināju, ka daudz līdzīgu uzskatu un uzrakstīju - skatos, ka mums ir daudz kas kopīgs uzskatos, viņš atbildēja, ka tādēļ jau mani ir pievienojis saviem favorītiem un tā pamazām aizgāja sarakste. Pēc izskata nekad nav sanācis iepazīties, vienkārši allaž esmu uzskatījis, ka iekšējais saturs svarīgāks, turklāt ja kāds ieliek labu bildi, man liekas, ka saņem pietiekami daudz uzmanības, lai jau tā tas būtu apnicis, tātad būtu arī bezcerīgi vispār ko mēģināt. Turklāt teicams izskats nereti iet rok rokā ar šaušalīgu iedomību.
Jautrākā iepazīšanās vēstule, kuru esmu saņēmis bija ar tekstu - visi to grib, bet ko gribi tu. Toreiz es sakārdināju to "varoni" un atšuvu bez jebkādas tikšanās, domāju, ka neviens sevi cienošs cilvēks netiksies pēc seksuāliem motīviem jau no pirmās vēstules. Bija gan jautri izzināt cik daudz dažiem ir seksuālo fantāziju un cik brīvi tās pauž.
Kad liku iepazīšanās sludinājumus bija pienākusi arī viena vēstule, kas sastāvēja no četriem cipariem, kas manuprāt arī ir galīgi garām, jo neko nepasaka par cilvēku.
Tā iepazīšanās no sērijas "kā iet" savukārt man šķiet vispār tāda dīvaina, ja nepazīstams cilvēks to vaicā, man šķiet,ka tas ir mazliet pārsteidzīgi, es drīzāk gan domāju,ka ja grib iepazīties, tas ir diezgan tieši jāraksta, kaut vai tas pats par līdzīgiem uzskatiem vai var uzrakstīt, ka patīk bilde, ja tas cilvēks nevēlas iepazīties - nenostrādās arī "kā iet", ja vēlas, tad atklāta valoda rada lielākas izredzes tikt pareizi saprastam.