alder
|
19.02.2009. - 22:58:05
nu gebels,manuprat,tavs viedoklis ir pilnigi garam.Kaa tu zini ka mees (saja gadijuma,protams,varu runat tikai par sevi) esam vienaldzigi par "visu parejo"???.Sorry-bet cilveks,kurs sev par niku izvelas slepkavas un tirana, nacistiskas Vacijas propaganas ministra,Hitlera coma vardu jau pats par sevi ir, maigi izsakoties divaini,bet ari tas ir tikai mans viedoklis.
Es ka jurists uzskatu,ka cilveki,kuri ir vardarbigi pret dzivniekiem ir sodami vai nu ar publiskam eksikucijam vai naves sodu.Zinu,ka tas ir radikali,bet tadi nu ir mani uzskati!Labprāt dabūtu to urlu-sunu saveju adreses-un mazliet ar gaiseni vai gazeni patrenkatu vinu vecakus,bernus,otras pusites-tie tak ari es un tere lidzeklus!Tadi urlas var dzivot ari tuksa istaba ar krutkas pudeli roka!
Iesaku visiem dzivnieku draugiem,iespeju robezas,atbalstit ziedot.lv projektu "Reiz cilvekam bija draugs"-tiek vakti ziedojumi "Dzivnieku drauga" patversmei.Man pasam no turienes ir looooti fors suns panemts un varu apgalvot,ka tur stradajosie cilveki ne santima neiebaz ķešā,bet visu godprātīgi ziedo patversmes uzturēšanai!