guanche
|
04.08.2009. - 20:45:09
Krista, ja šeit aprakstītā situācija un fakti nav pārspīlēti emociju iespaidā, man šis stāsts atgādina kādu citu jau kaut kur dzirdētu, kad vīrs sievas acu priekšā dzīvoja bezmaz vai atklātu homoseksuālu dzīvi, izliekoties, ka tā ir tikai draudzība ar citu vīrieti un nekas vairāk, tā teikt - jo atklātāk to dara, jo mazāk aizdomu radīsies.
Es domāju, ka neviens heteroseksuāls vīrietis, kas turklāt atsakās nodarboties ar seksu ar sievu, neuzrunās citu heteroseksuālu vīrieti par mīļumiņu, nesūtīs viņam bučas, neteiks, ka skumst pēc viņa un nepavadīs dienas lielāko daļu kopā. Ja nu vienīgi kādreiz pa jokam, taču ne jau nu SMS īsziņās un regulāri. Domāju, ka šādu saraksti neveiks ne tikai divi heteroseksuāli vīrieši, to nedarīs jebkāda dzimuma un orientācijas cilvēki, ja starp viņiem nav nekādu jūtu.
Gay video vai foto skatīšanās, ja tie ir atsevišķi gadījumi, droši vien nav nekāds pierādījums, jo to jau ikviens hetero cilvēks var paskatīties intereses pēc.
Bet ceļošana ar draugu bez ģimenes un gulēšana ar viņu vienā gultā viesnīcā - nu tas jau ir vispār... Varu iedomāties kāda heteroseksuāla vīrieša reakciju, ja viņa sieva šādi sāktu ceļot, draudzēties un sarakstīties ar savu sirdsdraudzeni. Var jau pastāvēt cieša vīriešu draudzība, bet ja šī situācija ir aprakstīta bez pārspīlējumiem, laikam viņš tiešām domā, ka neesi īsti normāla, ja situācijā, kad lielākā daļa laika tiek veltīta ne ģimenei, bet draugam, vēlas, lai tu tici, ka tās ir tikai draudzīgas attiecības starp diviem heteroseksuāliem vīriešiem.
Manuprāt viņu pilnīgi apmierina esošā situācija un viņš neko nevēlas mainīt, jo no vienas puses viņam ir pilnīga rīcības brīvība, bet no otras - sabiedrības acīs viņš ir pareizs heteroseksuālis, kuram ir ģimene. Tāpēc, ja viņš ir homoseksuāls, diez vai tev to kādreiz atzīs, ja vien patiešām nebūsi ar sveci klāt stāvējusi.
Tas ir tikai mans viedoklis par šo situāciju un tas var būt pilnīgi nepareizs. Ko darīt, jādomā tev pašai, to neviens nepateiks, jo tā ir tava dzīve. Lai veicas nekļūdīties!