kidbig
|
09.12.2009. - 18:41:40
Ta tos likuma kalpus Jums arpus likuma japasludina. Viraku aizliegt ir pilnigs analfabetizms.
Pirmkart to neviens nepipe, to kupina. Man pasam to ir dikti daudz, nu 30 dazadu smarzu iepakojumi.
Bet kasis man intreseja jo rakstu piezimes senarijiem un nevaru uzradit sadomatus ciparus, tas butu truli
ja to skatitos tie kas zin pareizos. Vienkarsi ta raditu tam materialam negativu auru.
Tikai nezinu kapec viena putiena ir grams japipe, man domat tas ir samera pravs lurkis.
Normali kasi ir kadi 10 vilcieni.
Kas atiecas uz sejienas bardzibu, tad cietuma par kasiti nevienu neliks, tas nebus nopietns pieradijums.
Cita lieta ja nokers tevi ar zaliti arpus degosa kasa.
Nu kukuli vai ka sakat uzpirkt copu bridi ka esat iekritis labak nevaig, klat dabusit 2 gadus.
Atpirkties vares no tiesnesa, te varda salikumu atbrivots pret drosibas naudu, biezi nozime atbrivots no lietas. Vienkarsi ta var iekaset labu naudinu vadoties no situacijas, bet ja par to likuma noteiktu sumu butu baigi gruti. Tas nozime ka gandriz katra pavalsti vaidzetu akceptet sos soda merus. Seit tas neiet cauri un nonakt tiesnesa prieksa nenozime ka busi nakamais ieslodzitais. Tapec redzot ka greks nav nozimigs uzliek drosibas maksu un laiz vala. Bet ja gribi tad nac uz tiesu un riske dabut biografija ierakstu un vel varbut pat laicinu pavadit nebrive. Normali ka neviens nenak atprasit naudu. Tas ir loti iedarbigs veidz ka iznidet var noziedzibu. Jo ieslogot kadu ir jauznemas par vinu atbildibu, jabaro, jasarga. Tad jau labak lai staiga.