kidbig
|
18.12.2009. - 17:10:06
Es nekad nesaprotu tos kas prove kadu pamacit pareizrakstiba, piemeram anglu valoda.
Tas ir tapat ja kads labi zinadams krievu valodu saks macit ukraini ka vins neraksta pareizi.
Ja anglu valoda skan liela pasaules dala, bet tas nenozime ka runa Jums klasiski zinama anglu valoda.
Ari sai valodai ir raditi visdazadakie zargoni un izloksnes. Un tomer ta ir anglu izcelsmes valoda, tas pats ar medz but rakstiba, kautgan censas rakstit klasiski pareizaja stila. Esmu saskaries skola ar tadu brinumu kur man ka ataisnojosu berna neatnaksanu uz skolu vecaku uzrakstita zimite anglu valoda ir rakstits tekst, bet nevis gramatiskaja anglu. Iesakuma lasot nesapratu kas tur ir, bet kad lasiju sev pienemtaja stila uzreiz sapratu. Ta vienkarsi bija rakstita runas stila, ta ka ludzu so temu vairs necilasim.
Grifs daleji piekritu tevis teiktajiem iebildumiem. Es teicu daleji un piebildisu ka dzeki kas spe kadu apcelt ar to ka ir dupsis nesap? Ja dzeks kas pats nav pat paostijis meitenu vaginas smarzu nu nekadi nevar zinat kadas sexsualitates vins isti ir. Ja kads doma ka vini ir normali tad kapec runa tikai par zena sex pienemtajiem veidiem? Es pats ar sakuma biju parliecinats ka esmu tikai meitenu tipa piekritejs un pat esmu parupejies un izpildijis savu sutibu un nodevis sevi jaunas dzivibinas radisanai. Vis ir noticis ka vaig un man pat tas bija patikami. Bet vienalga dzeks mani vairak uzbudina ka meitene. Man var kaut pliku vaginu gar seju vicinat, tas nenozime ka es metisies taja ieksa. Tapat vari man neradi savu daiktu no tas es noversisos tikunta. Orentacijai nav neka kopiga ar dzimuma organu demonstresanu, tur lomu spele sexygums un simpatijas. Kapec dzeks meitenu klatbutne nespe pat muti pavert, tikvien ir ka actinas blisina un sarkst. Bet dzeku bara ber tadas gudribas ka jabrinas kur sis visu ir paspejis saostities.
Kamer nebusi nomeginajis abas sis lietinas nekad neapgalvo savu orentacijas virzienu, bet ja megini tad dari to tikai tad ja juti piekersanos partnerim, preteji no tas milas bus tikai pretigums.
Un acereties ka Jus ir tads pats dzivnieks ka visi citi sitasinu ziditaji, kuri piekop visus sex veidus un par to nekautrejas ar pat sava sabiedriba.