janisl202
|
21.05.2010. - 01:11:18
Iespējams, ka viņš nemaz nav biseksuāls... ja viņš runā par "normālām" ģimenēm un nepieciešamību bērnus audzināt "normālās" ģimenēs, varbūt patiesībā viņš vienkārši nespēj pieņemt savu homo orientāciju. Tomēr sabiedrība ieaudzina to, cik ļoti tas viss ir slikti un ir grūti atzīt, ka esi viens no sliktajiem... vēl grūtāk atzīt, ka tas tiešām nav slikti. Katrā ziņā, ja problēma ir spējā sevi pieņemt - psihologi šeit var palīdzēt... ja nemaldos Mozaīkai pat ir kaut kāds saraksts ar psihologiem, kas ir gatavi palīdzēt cilvēkiem ar netradicionālu orientāciju.
Ja runā par bi kā tādiem - neesu tos redzējis un ne visai ticu, ka tādi vispār pastāv... protams, ir tie, kuri maskēšanās nolūkos tēlo ar pretējo dzimumu - bet tā nav nekāda biseksualitāte, vienkārši gļēvums. Ir arī mazohisti, kas meklē kurš viņus varēs smagāk pazemot un izmantot vai sadisti, kuri meklē, ko mocīt, bet arī viņi nav biseksuāli, jo izbauda savas vai citu ciešanas un nav svarīgi patiesībā kurš rada tās ciešanas vai cieš.
Ja runājam par uzticamību kā tādu - puišiem tā nav īpaši liela nevienam... hormoni pārāk spēcīgi iedarbojās, lai jau saprāts daudz spēj, tomēr tas ne vienmēr ir gatavs uzveikt iekšējo cīņu... Kaut es esmu bijis uzticīgs visu kopdzīves laiku ar savu mīļumu, tomēr tas man ir izdevies vien pateicoties paškontroles treniņiem... mazliet ironiski, bet nākas sastapties ar ienaidnieku sevī, ir tik viegli padoties, ir tik viegli krist, kļūt par galīgu mēslu... un ir tiešām grūti dzīvot tādu dzīvi, lai paša ideāli netiktu nodoti, lai varētu lepoties ar savu gara gaismu, ne miesas parametriem, kas laikam ejot bojājās un partneru skaitu, kas jau sen ir aizmirsuši par to, ka kas bijis. Nevar vainot, ja kādam paslīd kāja, bet ja tā ir jau sistēma - nav vērts ar viņu pūlēties, lai jau iet, ja tik ļoti grib, ja attiecībās kas būs bijis - pats drīz būs atpakaļ, ja nē - tad labi, ka būs prom.