User
Password

Seksminoritāšu rakstura īpašības

wizard | 08.08.2007. - 21:30:20 | Views: 5051

Vai ir kādas seksuālo minoritāšu rakstura īpašības, kas jums nepatīk, un kādas tieši, ja ir?
Replies (28)
12
lapzemiete | 09.08.2007. - 09:49:50

izlaidīgums, izmenenije
venuss | 09.08.2007. - 10:10:16

manierīgums , kad pa gabalu ir redzams ka nāk "mīkstais ".
grifs | 09.08.2007. - 10:15:02

Ak kungs... Nu cik var runāt par stereotipiem? ne vienu reizi vien esmu dikti aplauzies, domājot, ka džeks varētu būt gejs, bet izrādās, ka taisns kā kociņš. Bez tam, par Latviju esmu dzirdējis viedokli, ka Latvijā vispaŗ nedarbojas nekādi stereotipi - piemēram, maz’’as somiņas, kas Rietumeiropā ir viennozīmīga homoseksuāļa pazīme, pie mums ir pēdējais modes kliedziens heteroseksuāļiem, kad homoseksuāļi tās jau pamazām sāknomainīt uz ko citu.
rendija | 09.08.2007. - 10:15:51

Viennozīmīgi nevarēšu pat atbildēt, jo, tas, kas man nepatīk sex minoritātēs nereti nav vis rakstura īpašība, bet gan... diagnoze :).
Visādi citādi man liekas, ka tādi homosex netikumi kā merkantīlisms, skaudība, bezatbildība u.c. ir identiski hetero netikumiem.
gospels | 09.08.2007. - 12:38:31

Es nu tā nevarētu izdalīt ka šīs vienas raksturīgas tikai vieniem un citas tikai otriem. Jo nav jau tā ka cilēks būtu tikai īpašību kopums un ar to ka kādas nepatīk tajā varētu ko mainīt. No paša jau atkarīgs vai tās pieņem, ja tas ir svarīgi, vai arī nepieņem, ja tajā brīdī tas tev neliekas būtiski.
ht100 | 09.08.2007. - 12:45:22

Ir, protams, atskiribas. Geju interese par mani biezhi vien veidojas izejot no "es gribu pargulet ar vinju vai ne". Ja "ne" tad es pekshni klustu par tukshu vietu. Ir drusku vieglak ar heteroseksualiem virieshiem jo ieprieksmineta nianse tad izpaliek.
Bet es piekritu grifam. Ja kads man nepatik es vinju ignoreju.
dorogaja | 09.08.2007. - 15:15:46

"Vai ir kādas seksuālo minoritāšu rakstura īpašības, kas jums nepatīk, un kādas tieši, ja ir?"

Ja godīgi, tad ļoti nepatīk dalīšanas uz saviem un nesaviem, tas nozīmē uz īstiem un neīstiem. Jo katrs cilvēks pats zin kāds viņš ir un kas viņam patīk. Bet ja kāds no lgb jau sāka taisīt citam diagnoze vai viņa ir īsta liesbiete vai nav īsta (tads pats ar ģejem), tad tas ļoti bēsī, jo var kaut-ko noteikt pēc uzvedības, bet nevar ieskatīties kas cilvēkam ir dvēselē.

venuss | 09.08.2007. - 15:49:20

Dorogaja ! Gribas Tev pilnīgi piekrist par to dalīšanu un izcelšanos . Man ļoti naptīk , ja kāds gejs sit pie krūtīm un lielās ar savu seksuālo oeientāciju kā kaut kadu pasaules brīnumu vai sasnioegumu un noliedz jebko citu .
karina429 | 09.08.2007. - 16:47:43

gribeeju teikt ka kaitina trakums (katra otraa) un draamas bet diemzheel pati neesmu ne ar ko labaaka - un pilniiga normalitaate (jebkuraa - pseido-hetero vai geto homo ’pareiziibas’ formaa) kaitina veel vairaak. taa kaa laikam kopumaa buus jau labi.
mistiq | 09.08.2007. - 18:02:24

Tiesham izjutu alergjisku reakciju ret "manierigajiem", jo kaa saka mans labakais draugs: "Na to ja i gej, potomuchto mne nravjaca PARNI!" [(C) costeek] Bet tadus jau par puishiem gruti nosaukt...
Vel - baumoshana, liekuliba, divkosiba, skaudiba, intrigjeshana, zinjkariba (sliktajaa nozimee), snobisms, augstpratiba, ljaunatminigums, egoisms... ir sanacis saskarties ar shim ipashibam homo kopiena ait sevishkji biezhi, lai gan saprotams arii naturalju viduu to netruxt.
byteen2 | 09.08.2007. - 21:17:22

wizard, kada rakstura ipasiba tracina tevi?
hatesucks | 09.08.2007. - 22:08:41

cik es pazistu homoseksualus cilvekus, varu teikt tikai labus vardus par viniem!
ihtiandris | 09.08.2007. - 23:41:06

skaists, egoists, vuāls,pervers, domā ka viss ir atkļauts
frodo | 10.08.2007. - 20:30:49

ak Dievs, piekun, tev gan nav paveicies ar kompāniju!!!! ;-(((
frodo | 10.08.2007. - 20:32:58

piekun, izlasīju īpašību sarakstu vēlreiz un sapratu, ka šādus cilvēkus pazīstu - piem., Vanags un Pujāts atbilst tavam aprakstam... ak ne, viņi taču nevar būt mūsējie :-)))
piekuns | 10.08.2007. - 21:11:16

un sarūgtina tas, ka Vanagam un Pujātam līdzīgie no Saeimas tribīnes sprediķo kā no baznīcas kanceles. Cik LGBT nav kristīti baznīcā, ieskaitot mani. Pozitīva ir Zviedrijas pieredze. Mācītāju piedalīšanās praidā nav vienīgais solis, kā baznīca apliecinājusi lojalitāti LGBT šajā mūsu kaimiņzemē.
wizard | 10.08.2007. - 23:44:57

piekuna ziņa 10.08.2007. - 19:56:08 ir izdzēsta, jo neattiecas uz tematu, mistiqa atbilde uz šo ziņu ir izdzēsta
wizard | 11.08.2007. - 00:03:17

byteen2, man gribējās uzzināt citu viedokli, nevis izteikt savējo :) Bet ja jau tu pajautāji...

Man šķiet, ka seksuālām minoritātēm piemīt pārspīlēts, hipertrofēts egocentrisms. Nevar teikt, ka tā īpašība kā tāda piemīt tikai homoseksuāliem vai biseksuāliem cilvēkiem, bet tās izpaušanas intensitāte, ja varētu tā teikt, seksuālo minoritāšu vidū ir ievērojami lielāka, nekā pārējos cilvēkos.

Pie egocentrisma izpausmēm var pamatoti pieskaitīt lielāko daļu no tā, ko šeit nosauca citi - gan manierīgums ciešā sakarā ar tīksmināšanos par sevi (daiļumu, jaunumu vai spēju nopirkt ’’svaigu gaļu’’), gan arī (un tas, manuprāt, ir daudz ļaunāk) segas vilkšana uz sevi jebkāda veida attiecībās.

Atceros vienu pasēdēšanu pie glāzītes, kurā piedalījās pavisam trīs no šī portāla lietotājiem. No viņiem nosaukšu, protams, tikai vienu - sevi. Divus pārējos tikai aprakstīšu.

Viens ir visai patīkams un gudrs puisis, bet, jāatzīst, neko nekad nedara tāpat vien, visu dara ar aprēķinu, pat tad, ja vietā būtu arī citi impulsi. Otrs - diezgan resns un nepatīkams vīrietis, kas neveiksmīgi cenšas izskatīties jaunāk, bet šī mērķa sasniegšanai vien pērk stilīga pārpalas un krāso matus. Cūka būdams, viņš dzīvo svētā pārliecībā, ka tā tam arī jābūt, jo, redz, viņam tas sagādā tik daudz komforta, cik nespēj sev sgrābināt mazāk cūciski vai vispār cita tipa cilvēki.

Lūk, saruna aizgāja ’’par attiecībām" - mīļākais homoseksuālistu temats. Es klausījos un klusēju.

Pirmais no šiem diviem puišiem klāstīja savu versiju, kāpēc pašķīrās ar savu tā laika bf (versija pārsteidzoši precīzi atspoguļoja viņa bf versiju, kuru, maniem sarunas biedriem nezinot un man negribot, es uzklausīju pirms dažām dienām).

Otrais sarunas biedrs, neiedziļinoties visās psiholoģiskajās niansēs, atbildēja pirmajam tā: ’’Bet tas viss ir dabiski. Man ir puisis. Man ar viņu ir labi, bet kad es atnāku mājās, es saprotu, ka viņš NAV VISS, KAS MAN IR VAJADZĪGS.’’

Ne viens, ne otrs, būdami ļoti dažādi cilvēki, nemaz nevērtēja, ko vajadzēja viņu partneriem, bet pievērsa uzmanību tikai tam, ko vajadzēja viņiem pašiem.

Es arī, laikam, esmu tāds pats. Un tieši tāpēc sarunas laikā klusēju.
dorogaja | 11.08.2007. - 14:47:19

No visam te minētam ipašībam man visvairāk piemit ljaunatminigums. Ta ir mana vāja vieta. Jo uzskatu ja kas man izdarīja ļaunumu, tad lai par to arī atbild. Kādā veidā es viņam (viņai) atriebšu tas jau ir tikai laika jautājums. Viņš (viņa) par to var ārī nezināt, pat nezināt ka tas viss iet no manim un ko es par viņu domāju, bet pagaidam neko nevaru ar sevi padarīt. Zinu ka noladēt ir slikti, it kā viss tas atgriežas, bet kāda esmu tāda jau esmu. Laikam pati negribu mainīties. Vēl ir ljaunatminiguma piemērs kad cilvēkam atsaka mīlestībā. Teiksim es necieņu sievietes kuras mani atsaka, jo uzskatu ka pelnījusi tikai milestību. Neesmu tada viena. Atceros gadījumu ka es pēc savas muļķības pati atsacīju vienai sievietei tikai viņas ārienes dēļ. Nepatika ka viņa bija resna un atklāti viņai to iemeslu pateicu. Pēc tam piedavāju viņai tikai draudzību, bet viņa acimredzot gribēja kaut-ko vairāku un uz manam zvanam un sms nereaģēja, pilnīgi mani ignorēja. Tad es nevarēju saprast viņas reakciju, jo nevarēju saprast kapēc tikai draudzība ir slikti? Tadad es viņu saprotu, jo paša pēc tam biju lidzīgā situācija. Protams tas var gadīties netikai ar netradicionāli orientejošiem, bet lgb vidū tas notiek vairāk, jo kad viens grib tikai draudzību un otam vajag kaut-ko vairāk, tad parasti tie cilvēki kļuva par ienaidniekiem. Luk tā.
venuss | 11.08.2007. - 16:07:16

Dorogaja , tas jau skan ļoti sievišķīgi - mēlestība , mīlestiba un vē;reiz mīlestība . Dzīvē tā reti kad notiek , kad ir mēlestība no pirmā acu skata . Parasti tas ir process , ,kuŗš turpinās diezgan ielgi . Bet vēl muļķīgāk ir tad , ja viens iemīlas , bet nesaņem pretmīlu . Nu nav taču obligāti visus jāmīl kuri Tevi grib , un iemīlas Tevī .
Bet runājot par jauniņiem gejiem esmu ievēropjis , ka viņi ir ļoti nenoteikti un svārs’tigi . Var sarunāt randiņu un neatnākt . Aiziet uz klubu ar draugu , bet tur ieraugot kādu citu kļūst neuzticīgs . Ar vienvārdsakot par šiem jauniešiem nevar teikt - "vīrs un vārds " .
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.