User
Password

Neuzticības iemesli

wizard | 13.08.2007. - 19:37:35 | Views: 4632

Skaidrs, ka gandrīz visi laiž pa kreisi. Kā jūs domājat, kādēļ? Kurš no iemesliem ir izplatītākais?
Replies (31)
12
byteen2 | 13.08.2007. - 20:07:26

savstarpeja nesaprasanas laikam. kads mekle kur istenot savas sex fantazijas,pat nemaz tos neapspriezot ar savu partneri.
vilx | 13.08.2007. - 20:14:45

Iemesli var būt ļoti dažādi. Ja ir draugs, tad draugam droši vien vispirms vajadzētu sev pavaicāt, ko es daru nepareizi, vai arī, ko es nedaru, ka manam draugam vajag vēl kādu citu? Bet parasti jau sākas uzreiz lielās greizsirdības lēkmes un pārmetumu jūras birst kā no pārpilnības raga.
Domāju, ka nevajag otram pārmest, ja pats nespēj sniegt tik daudz, lai otrs būtu pilnībā apmierināts. Ja spēsi, tad nekur pa kreisi neviens neies. Tā lūk. Nu neticu es tai aklajai mīlestībai, neticu...
bollocks | 13.08.2007. - 21:57:37

ir vēl viens aspekts, ko dzintars neminēja: visiem zināms, ka vīriešiem sekss un emocijas ir divas šķirtas padarīšanas, taču daļa cilvēku nez kādēļ izvēlas šī fakta ignorēšanu. tādēļ ’laišana pa kreisi’ var būt vienkārša fizioloģiskas vajadzības apmierināšana, kam nav ne mazākā sakara ar nodevību. tālāk kā dzintaram, ar vienu piebildi: drāzt var jebkuru, uzticēties tikai retajam, tādēļ situācija, kad mājās ir tuvs cilvēks, ar ko nav seksa, nebūt nav tā pati ļaunākā...
memories | 13.08.2007. - 22:09:38

a bet zinat ko,,Bullshit,,
ja cilveks miil, piedos un pievers acis uz visiem trukumiem un nelaidiis pa kreisi..

un nestaasties, ka nolaist pa kreisi ir tikai dabiski,,
neuzticiigus viiriesus vnk vajag likvideet
wizard | 13.08.2007. - 22:18:55

Šaubos, ka viņus vajag likvidēt, bet arī nepieņemu pieeju partnerim pēc principa "ты повые*ывайся, а я посмотрю, надо ли мне это".
exs | 13.08.2007. - 22:19:47

This message is deactivated
exs | 13.08.2007. - 22:20:17

This message is deactivated
bollocks | 13.08.2007. - 22:26:58

ja cilveks miil, piedos un pievers acis uz visiem trukumiem un nelaidiis pa kreisi..
neuzticiigus viiriesus vnk vajag likvideet
---
liberālisma kalngals. neuzticīgos vīriešus likvidējam, sievietes droši vien arī (tās pirms tam vienkārši netika pieminētas), bet viņu pieviltajiem mīļākajiem izdalām godarakstus. un varam priecāties - esam uzcēluši komunismu.
piemēra pēc: un ko darīt cilvēkiem, kas kopā bijuši vairākus gadus, lieliski viens otru pazīst, uzticas viens otram, negrib to visu zaudēt, taču kāda nelaimīga gadījuma pēc viens no viņiem tiek traumēts, kā rezultātā tuprina funkcionēt, taču ar seksu nodarboties vairs nespēj? veselajam ziedoties un turpmāk par seksu aizmirst? traumētajam dzīt veselo prom, apzinoties, ka, iespējams, viņi abi zaudē tuvēko cilvēku pasaulē muļķības pēc?
exs | 13.08.2007. - 22:27:32

nebiju gandriiz liidis veselu nedeelu siniis stulbajaas diskusijaas. Bet tomeer uzjautrina stulbenju skaits taniis.Ek labosos un centiisos neliist vairs, vienkaarsi sis tipinjs nokaitinaaja ar savu kaa vins uzskata -taisniiigo tiesu. Taadus tiesnesus tiesaam buutu taisniigi sodiit ar to pasu ar ko vini citus grib sodiit.
exs | 13.08.2007. - 22:32:20

Nee tas teiciens - likvideet , manii pacelj kaujiniecisku noskanjojumu likvideet pasu likvidatoru :))) , jeb kaa saka likvidatoru likvidators. Skaisti skan :))))
memories | 13.08.2007. - 23:58:41

exs..nju gudrs nekljuusi, vismaz pacenties par taadu izlikties,,
bollocks,,saadaa kontekstaa paskatoties, jaa tas ir citaadaak,,protams jau ka nevar visus mest paar vienu kaarti,,

un atkal exs’ am... es paaraak stipri miilu sevi, lai ljautu par sevi kaadeiz njirgaaties, un krapsana ir lielaakaa necienjas izradiisana un nirgaasanaas..taatad atriebiiba vietaa,,un t ir salda,,

bet lai nu kaa,,arii otrs aspekts,,ja miilu cilveeku,,piedosu,,vienu varbuut otru reizi, bet nekaadaa gadijumaa vairak,,

un ja mani pamestu kaada cita delj, es sabojaatu dziivi visiem kas ar to saistiti,,
varat to uztvert kaa veestiijumu, vai kaa vienalga ko,man nospljauties,,
amira | 14.08.2007. - 01:04:24

Grib izbaudiit kaut ko jaunu...
rendija | 14.08.2007. - 01:42:42

atšķirīgas vērtību sistēmas.
amira | 14.08.2007. - 01:48:05

nu jaa - tas arii..
ihtiandris | 14.08.2007. - 09:33:15

es uzskatu ka pa kreisi ir jālaiž un tur nav ko būt greisirdīgam ,jo laišanā pa kreisi ir savi plusi.
1) pieredzes apmaiņa
2)apgūsti ko jaunu
3)dažādība seksā
jūs jau arī nebūtu gatavi visulaiku darīt vienu un to pašu, un zinot ka daudziem fantāzijas izsīkst jau kādā 10 reizē nodarbē ar seksu tad tas būtu tikai pozitīvi
TIKAI VAJAG IEGAUMĒT VIENU LIETU JA TU LAID PA KREISI TAD DARI VISU IESPĒJAMO LAI TAVS PARTNERIS NEKAD NEUZZINĀTU PAR TO
venuss | 14.08.2007. - 09:56:00

Dažiem piemīt tāds egocentrisms , ka vai pušu plīst . Es , lūk esmu iemīlējis kādu , un kā viņš drīkst mani nemīlēt . Kā viņš drīkst domāt , meklēt kaut ko citu , savādāku , labāku . Es , un tikai es ar savu lielo mīlestību ir tas ap kuru griežas visa zemeslode .
Ja ir jūtu un kaut kādu īpašību sakritība , tad viss vbeidojas pats no sev is , bez liekiem vārdiem un paskaidrojumiem . Bet ja nav , tad notiek atsvešināšanās un atsalums . Un tad nevajag brīnīties par neuzticību . Un varbūt tas , kurš tik ļoti iestājas par attiecību stabilitāti ir tik ļoti neinteresants un apnicīgs , ka ilgstoši nevar izturēt .
wizard | 14.08.2007. - 09:58:53

exs ziņas 13.08.2007. - 22:19:47, 13.08.2007. - 22:20:17 tiek deaktivizētas par cita lietotāja apvainojumiem.
scentdg | 14.08.2007. - 11:36:48

Es buussu uzticiiga, liidz man nepienaaks vienu dienu klaat un nesaaks bljaut, ka es zin pa kreisi laizhu. Dazhas reizes mani apsuudzeet nepatiesi un tad jau bez sirdsapzinjas paarmetumiem varu iet mediibaas.
grifs | 14.08.2007. - 11:54:15

Nu - man atkal liekas - ja laid pa kreisi, atd tomēr labāk ir, ka partneris zina visu. Es attiecības uztveru kā tādu noslēgtu telpu, pilnu ar garšīgiem ēdieniem, kurā nevēlos, lai klaiņo slapstīgas žurkas vai prusaki, kas ēdienu var saindēt. Tā vietā, ja kāds no sājā telpa esošajiem vēlas ka’du mīļdzīvnieciņu ievest, tad ir normāli, ja par to runā ar otru partneri, jo kā nekā tas žurks vai cits dzīvnieciņš ēdīs garšīgos ēdienus un var atnest no ārpuses arī kādas zarazas. Bet nu tas tā nedaudz tālaini izsakoties.
Realitātē, piekritīšu, ka situācijas un iemesli var būt daudz unda’[zādi, bet nekad nepiekritīšu tam, ka vīrietim jūtas un penis ir atdalīti - manuprāt tā ir tikai sevis attaisnošana un savas sirdsapziņas nomierināšana, jo ko gan mēs teiksim apr sievietēm, kuras arī acis nepamirkšķinot laiž pa kreisi? Vai viņas ir pa pusei vīrieši? Principā vienīgais, kam es varētu piekrist ir tam, ka vienkaŗši ir tāda rakstura cilvēki, kuriem ar vienu nepietiek, bet nekādā gadījumā tā nav dzimuma īpašība.
Bet ja runājam apr iemesliem, man šķiet, ka tā tik tiešām varētu būt kaut kāda atšķirība uztverē, domāšanā, vai vienkaŗši nesaderība. Nu cik nav tādi gadījumi, ka cilvēks ir lielisks dzīvesbiedrs, bet gultā nu pilnīgi nekāds, un tajā pat laikā ir gadījumi, ka ir perfekta saderība gultā un gūsti baudas virsotnes, taču labi zini, ka nekad attiecības ar šo cilvēku neveidosi, kādu viņa neseksuālo īpašību dēļ. Un tad nu laikam ir jāizvēlas, kas mums ir vairāk nepieciešams. Jauki, ja varam atrast partneri, kurš ir perfekts visā, jauki, ja varam atrast partneri, kurš mūs gultā neapmierina, bet ļauj mums baudīt seksu citur, bet tādi gadījumi ir ļoti maz, tāpēc dzīvē noteikti bieži nāksies izvēlēties - labas attiecības vai labu seksu - kas nu kuram svarīgāks.
sarmis | 14.08.2007. - 12:00:32

Manuprāt, pa kreisi sāk laist, ja , pirmkārt, vienam priekš otra nav pietiekami daudz laika
kopā būšanai, otrkārt, ja nespēj viens otram dot emocionālu piedzīvojumu par kopā būšanu, un tikai treškārt, ja
seksā ne vienmēr ir tā, kā gribētos.
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.