User
Password

Aptauja par mājas darbiem

desade | 14.08.2007. - 10:45:10 | Views: 4889

Aptauja - ar kādiem mājas darbiem Jūs nodarbojaties? Jau iepriekš liels paldies par atbildēm.
Replies (26)
12
venuss | 14.08.2007. - 11:10:14

Kam ir savs dārzs vai māja , tam darba netrūkst ne ziemu , ne vasaru . Jābūt gan sētniekam , gan santehniķlim , elektriķim , galdniekam un visu lietu meistaram .
Man katru dienu( vakaru) jalaista dārzs , un pa brīvo laiku jāceļ "gadsimta celtne " jauns malkas šķūnis . Bet tik traki jau nav . Ir jau vēl laiks paklausīties labu mūziku un citas izklaides .
sarmis | 14.08.2007. - 11:34:27

Ja pārcarēts slinkums, tad šāda mājas darbu secība: ēdiena gatavošana, putekļu notraukšana, grīdu putekļsūcināšana, visbeidzot - vešas mazgāšana. Protams, neatkarīgi no slinkuma - suncīša regulāra staigināšana un uzpasēšana. Tā kā par mājas nedarbiem netiek jautāts, tie paliek nākošajai aptaujai :)
rendija | 14.08.2007. - 11:55:18

... daru visu, kas nu ar dzīvokļa uzturēšanu un ģimenes ikdienu saistīts. Telpu uzkopšana, veļas mazgāšana/gludināšana, ēdiena gatavošana, puķu apkopšna/laistīšana, dzīvnieku(kaķi un kāmji) lutināšana, sīki remontdarbi, santehnika līdz stāvvadiem, elektrība. :), kompja uzturēšana saprātīgas produktivitātes robežās... Ģimenes finansu bilances sastādīšana.
Atrodoties laukos, klāt nāk vēl desmitiem sezondarbu.
sarmis | 14.08.2007. - 12:05:26

Rendija, Tu gan esi multifunkcionāla :) Grasos nākamgad remontu istabās taisīt. Nāksi par meistarieni? :)
rendija | 14.08.2007. - 12:22:19

:), ei ne, mans multifunkcionālisms ir asi egocentrēts. Turklāt, ja vien kur darīšanas ar vecām tapetēm un jaunu līmēšanu- mans operatīvi notinās pretējā virzienā! :)
sarmis | 14.08.2007. - 12:30:33

Rendija, vo atkal man neveicas :) Nu kur var būt tik nesabiedriska būtne. Tevi nemaz nekāda timuriešu dvēsele nava... Jā, kad mēs augām, tad gan tā nebija :)
Nu labi, netaisīšu to remontu. Ja nav meistarienes, ta nav... he,he :)
venuss | 14.08.2007. - 12:58:23

Teikšu kā ir , kad es vēl biju Padomju cilvēks , gandrīz visus mājas darbus neprofesionālā līmenī darīju pats . Gan starpsienas mūrēju , gan flīzēju , gan tualetes podu un citu santehniku , un arī elektroinstalāciju . Tad bija vienkārši , ja vien gribēji darīt , bet neprati varēja darbā pajautāt speciem un pēc tam realizēt. Tagad jau visur darbos tikai firmas un sveši meistari no dažādām firmām . Nav kam prasīt padomu . Ar materiāliem gan bija švaki , kaut ko nopietnu tikai caur Izpildkomiteju vai darbā "nopirkt " .
sarmis | 14.08.2007. - 13:01:43

Venuss, mož Tu varēsi manu sapni piepildīt?! :)
venuss | 14.08.2007. - 13:04:07

Kādreiz noteikti , ja par labu "pateicības algu " , bet tagad pieaugot gadu skaitam un materiālai labklājībai esmu "izlaidies" . Ņemu kredītus un aicinu amatniekus - profesionāļus .
sarmis | 14.08.2007. - 13:08:33

Venuss, protams, atlīdzība garantēta:) Pusdienas uzsaukšu, vakariņas arī sataisīšu, protams, atkarīgs no ieguldītā darba :) Tapešu nnoplēšana - grūbu putra, tapešu uzlīmēšana - auzu pārslu tume, griestu taisīšana = pelēkie zirņi ar speķa mērci. Nu, vai nau labs busines? :)

venuss | 14.08.2007. - 13:15:53

Ai kā netrāpīji , es vāru tikai 5-graudu putru kur iejaucu sauju rozīnes , melnās plūmes un aprikozes . Bet vispār tas neiet krastā , jo ... par vēdera tiesu ?... Esam taču kapitālismā .
sarmis | 14.08.2007. - 13:23:59

Uj, uj, izlepis Tu esi, Venuss, rozīnes padavai tikai... un nevaino kapitālismu, tajā arī par vēdera piestumšanu strādā... Saki, ka slinks esi, nevis attaisnojies :)
venuss | 14.08.2007. - 14:44:09

Darbs dara dzīvi saldu - slinkums kaulus stiprinā .
koijots | 14.08.2007. - 16:13:45

Rendij, mani nez kāpēc pamatīgs smiekls parāva, iedomājoties tevi ņemamies ar santehniku (kaut arī tikai līdz stāvvadiem) vai skrūvējot elektrības kontaktus! :))) Gribētos gan to redzēt! :))) Tas ir apm. tas pats, kas redzēt vienu ūsainu, bārdainu un spalvainu veci, adot zeķi! Sarmi, neaizmirsti mūsu portāla specifiku - piedāvā Venusam atlīdzību graudā (t.i.baudā). Pats būsi pārsteigts, cik fiksi šis būs klāt! :)))
venuss | 14.08.2007. - 16:15:51

Koijot ! Neaizmirsti vienu īpatnību , ka man "graudā"patīk tādi pajauni kadri .
rendija | 14.08.2007. - 17:15:11

Nja, kojot, varētu tevi turpināt smīdināt,bet lai nu paliek!

Kas attiecas uz santehniku un elektrību, jābūt uz pusi idiotam(neatkarīgi no dzimuma), lai pašrocīgi nemācētu salabot/ nomainīt to daļu, kas ir dzīvoklī.
Cita lieta, ka nav laika jeb nav tāda vēlēšanās pašrocīgi šmulēties.
koijots | 14.08.2007. - 20:01:33

Rendij, tu esi īsts ūnikums, kāds ar uguni jāmeklē. Es pazīstu ne vienu vien vīrieti ( gan gejus, gan hetero), kuri pat lustru neprot pieslēgt pie elektrības, nemaz nerunājot par ko citu! Varbūt man izdosies pierunāt tevi nākt par meistarieni? Tev nevajadzēs līmēt tapetes, ar tām es pats tikšu galā. Bet tu ievelc man virtuvē (un iemūrē sienā) aukstā un karstā ūdensvadus, piestiprini reģipsi, savelc elektrību, ieliec grīdas laminātu... nu kā sarunājuši?
frodo | 14.08.2007. - 20:34:21

man ir simpātiska un efektīva mājkalpotāja :-))), jo man nepatīk mājas kopšana.
arī tehniskās lietas nav vēlēšanas darīt, tādēļ man ir pazīstami meistari.
man labāk patīk pelnīt naudu un izklaidēties :-)))) - katram savs.

Tomēr vienu lietu daru - iepērkos.
rendija | 14.08.2007. - 21:16:17

:), phe, tie vīrieši visi kā viens! A kur zudis džentelmeņa gars? :D, bet redzu, ka visiem akūts remontstrādnieku deficīts! Tad, varbūt, laiks pašiem sākt kaut ko darīt lietas labā?

stelss | 14.08.2007. - 22:51:32

Es... Es... Cenšos izlikties ļoti noguris un vienīgā funkcija, ko daru, atpūšos!!!
12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.