User
Password

horoskopi - info - no 23.08.-23.09.

djeje | 24.08.2007. - 10:23:02 | Views: 1890

No 23. augusta plkst. 15.08 līdz 23. septembrim plkst. 12.51 (Rīgas laiks).

Atkarībā no tā, kāda ir cilvēka horoskopa zīme jeb kādā zodiaka zīmē viņa dzimšanas brīdī ir atradusies Saule, Saules ceļu JAUNAVAS zīmē katrs izjutīs atšķirīgi.

Auns
Uzmanības degpunktā atradīsies pārkārtojumi darba vidē un personīgajā korespondencē. Elektroniskajā pastā vai mobilā tālruņa displejā var izgaismoties pa vienai otrai mīļrindiņai. Vērtīgs laiks kaimiņattiecību sakārtošanai un veltīt prezidenta cienīgu labvēlības žestu saviem asins brāļiem un māsām.

Vērsis
Pienākušas Bonifācija brīvdienas. Bet Vērsītis tik kals vara naudiņas. Vērts noiet uz pilsētu kādu jancīgu andeli noskatīties vai izskriet uz teijāteri. Ģimene prasīs savu artavu maiguma, kam laiku var rast, ziedojot mirkli darba prieka.

Dvīnis
Līdz 5. septembrim vislabāk būtu atslēgties no ārpasaules. Vai kārtīgam Dvīnim tas ir iespējams? Nē! Bet par daudz nebūs prasīts velti muti nebrūķēt. Septembra otra puse rādās vairāk tādi saldi rozīga. Enerģijas uzplūdi.

Vēzis
Kursi, izbraukumi, mācības kā turbīna virzīs sauszemes rāpulīti uz priekšu. Tomēr savu kaktiņu Vēzītis atradīs grāmatās, garīgās tēmās vai spilvendrānā. Pēc 5. septembra kāds tuvs cilvēks var pateikt “ko tādu”... Pagrieziet otru vaidziņu.

Lauva
Viens no Mēneša ieguvējiem. Ar Dieva svētību Lauvu pārbaužu teju divarpus gadu ceļš ir galā. Domāju, ka Lauvas jutīs zemi zem kājām vērtīgāku, draudzības saites ciešākas, un lēnītēm uzbangojam sevī lielo Radītāju. Lai top!

Jaunava
Enerģētiskais līmenis liecinās par lielu varēšanu. Darba dziņa gan var radīt saspīlējumu attiecībās ar priekšnieku, par nepienācīgu rūdītā darba darītāja novērtējumu. Mīlas dzīve pakalpīga. Pirms aptumsumiem derētu izmest ilgi stāvējušas mantas vai atdot trūkumcietējiem.

Svari
Apcerība, meditācija, savas dvēseles kambaru revīzija būtu šā mēneša cildenākie darbi. Var sekmīgi padižoties sabiedrībā un draugu pulkā. Pasākumu organizēšana atnesīs cerēto prieku. Var izlemt doties svešā maizē. Labdarība.

Skorpions
Politika, Eiropas Savienības fondu nauda un kredīti vilināt vilinās enerģētiski spēcīgos Skorpionus piesiet dūšu. Kompanjonu meklēšana ārzemēs var atnest brangus svešzemju augļus. Stila lietās iznesība nevietā.

Strēlnieks
Karjeras sabiezējumi un profesionālais “kretīnisms” var plīst pa visām vīlēm. Asumiņu var piešaut kompanjoni vai laulātais draugs. Glābiņu radīsi svešās zemēs, baznīcā, augstskolā vai vienkārši saldkaisli sludinot savu pravieša vēsti.

Mežāzis
Kaismīgākie atļausies notriekt sūri grūti pelnīto naudu Londonas tējas vakaros. Likumsakarīgi, ka liela daļa sāks mīt augstākās izglītības profesionālo taku. To visu var izdoties sekmīgi apvienot ar darbu un pienākumu gūzmu.

Ūdensvīrs
Naudas šķinda ievilks kā purva akacis. Domas no šā stiegnāja atsvabināsies vien pēc 5. septembra. Kā nu kuram izdosies apvienot izpriecu un baudas ar partnerattiecību mūžīgajiem meklējumiem. “Kāpēc?” un “priekš kam?” attiecībās iezagsies arvien biežāk. Kopumā, līdz ar Lauvām var sākt ievingrināt muti platam smaidam.

Zivis
“Tā gribas mīlēt!” palīgā saucienā klusi čukstēs Zelta Zivtiņas. Partnerības kalpībā līksme plēnēs kā pēdējie atpūtnieku ugunskuri Gaujas krastos. Laba iespēja caur attiecību spoguli izprast sevi, jautājot: “Spogulīt, spogulīt, saki man tā... ” Atbilde neglaimos. Neļauj aptumsumiem aizēnot savu sapņaino smaidu.
Replies (7)
swallowlv | 24.08.2007. - 10:30:11

nav atsauces par informācijas avotu!
djeje | 24.08.2007. - 11:56:33

astrologi.lv
swallowlv | 24.08.2007. - 11:58:29

nu re!
venuss | 24.08.2007. - 21:51:13

Apollo portālā jau var palasīt horoskopus katrai dienai , nedeļai , mēnesim un vēl daudz ko . Arī Delfos ir tās dienas horoskops . Ja ir interese vajag tikia meklēt .
aspectintime | 24.08.2007. - 23:11:32

mans galiigi nesapas laikam tomer tas sastadits paraak nekorekti
frodo | 25.08.2007. - 00:45:08

nu nezinu, man visu laiku ir tie starptautiskie projekti... arī septembrī... varbūt, piepildīsies - teikšu, kad piepildīsies (Scorpio)
lemonsunrise | 25.08.2007. - 15:13:02

āh.. man kāda astroloģe atklāja, ka laikrakstos un internetā lasāmos horoskopus nesastāda astrologi, lai gan nezinu, kā ir ar to astroloģijas portālu -- kaut vai tāpēc, ka visus cilvēkus nevar iedalīt 12 vienādās daļās, jo katru cilvēku ietekmē vismaz trīs zimes. pats esmu ļoti vēzisks vēzis, jo pēc horoskopa esmu vēzis + esmu dzimis saullēkta brīdī (ar visām tā izrietošajām sekām), kad Saule ir vēža zīmē, bet Mēness dvīņa zīmē, bet pārējām 8 planētām atkal ir sava zīme. tā vien liekas, cik zem zvaigznēm cilvēku, tik variāciju horoskopiem
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.