grifs
|
29.08.2007. - 14:57:03
Principā risinajums jau tika pateikts - ir parak maz seks minoritasu izklaides vietu Rīgā. Tajā pat laikā tas ir koks ar diviem galiem. Jo kāda gan jēga taisīt ko jaunu, ja nav jau tik daudz cilvēku, kas uz turieni ietu. Man ir sajūta, ka mums vienkārši tā klubošanās kultūra ir nedaudz pargājusi, bet varbūt es tikai spriežu pēc sevis. Nesen gadījās būt krustos, bet sajūta bija tāda, ka ir pa maz cilvēku. Varbūt tas ir kluba deļ, bet varbūt tapēc, ka cilveki vairs kluboties negrib.
Bez tam, ne tikai klubošanās, bet vispar geju sabiedrība Latvija ir vēl kūtra. Proti - ir par maz to, kuri atļaujas vispār iet kluboties atklātās homoseksuaļu vietās. Un ja nav sabiedrības, aks to pieprasa, nav īsti auglīgās augsnes jaunam klubam. Pēc idejas esošie klubu īpasnieki varētu pat būt ieinteresēti sabiedrības NEattīstībā, jo tas viņiem nodrošina regulāru un normalu pieplūdumu.
Bet varbūt ir nepieciešams kadam ņemt un riskēt un varbūt izdotos. Bet man apt sak šķist, ka tad, akd sabiedrība būtu izaugusi, nebūs vairs nepieciešami īpasi geju klubi. Visi taču var draudzīgi iet uz heteroseksuaļu klubiem un tik pat labi pavadīt laiku. Man ir gadījies pabūt Kaļķu vārtos, un neskatoties uz to, ka reiz man gadījās nepatīkam gadījums kluba snobiskās politikas dēļ, man jāatzīst, ka laiku es tur pavadīju ļoti saturīgi, ņemot vēra, ka apkārt cilvēki kā cilvēki un tumsās istabas arī nav, interjers gaišāks un tīraks... Nu ko gan vel var velēties klubā?