User
Password

Tvnet dzēš ārā diskusiju

piekuns | 05.09.2007. - 15:12:35 | Views: 2075

Sveiki!
Es Tvnet vīriešu portālā biju/esmu atvēris diskusiju "Kā iepazīties ar puisi?" To es ievietoju sadaļā "Kā iepazīties ar meiteni?", jo kur gan citur man to bija ielikt. Tvnet to jau divas reizes ir izdzēsis, un es trīs reizes to esmu atvēris no jauna.

Viens no Tvnet administratora paskaidrojumiem bija:

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Minētā diskusija tika dzēsta sakarā ar topošajām pārmaiņām šajā sadaļā. Pilnīgi visi ieraksti tiks dzēsti tuvākajās dienās. Šeit taču valda nekārtība :) Lai veicas!!

Tas Jūsu informācijai par Tvnet diskusiju monitoringa stilu un Tvnet attieksmi pret LGBT.
Replies (6)
grifs | 05.09.2007. - 17:11:16

Es tava vieta pajautatu, kad būs pārmaiņu beigas un kad varēs diskusiju ievietot.
Vel labaka varianta es viņiem ieteiktu sadu sadaļu izveidot paralēli sadaļai kā iepazīties ar meiteni, lai mēs butu vienlīdzīgi, jo būsim reali - vīriesi ir arī geji, un es šajā sadaļa lasu daudzus rakstus, kas man sķiet interesanti. Viņu pašu labad būtu labi šo sadaļu padarīt vairak gay friendly. tas protams nenozīmē, ka viņiem tā ir japārvērs par geju mediju, bet nu tomēr.
Ideāls variants, ja būtu sadaļas, TVnet Sievietem, TVnet Vīriešiem, un TVnet GLBT. ja reiz ir izveidojies neliels dialogs ar viņiem, nebūtu slikti ieteikt akut ko tādu. No vienas puses var padomat, ka viņi diskrimine, bet no otras puses, kādeļ nai sadaļā - meklēju meiteni, paradītos sadaļa mekleju puisi? Biki nelogiski. Logiskāk ir to izdalīt kaut kur atsevišķi.
piekuns | 05.09.2007. - 17:17:34

Tieši tās bija arī manas domas, ka vīriešu diskusijā būtu jābūt diskusiju sadaļai "Kā iepazīties ar puisi?" Es, piemēram, bez GLBT sadaļas varētu iztikt, jo es sevi apjaušu pirmkārt kā vīrieti, tikai pēc tam kā GLBT. Manuprāt, arī vīriešu sadaļā var ievietot rakstu par džeku attiecībām.

Pašlaik diskusija ir atvērta un varat tajā diskutēt:
http://www.tvnet.lv/men/board/?parent...mp;id=67481

niksis | 05.09.2007. - 18:20:23

ierakstus diskusijās dzēš arī šeit!!! ;) pie tam,par daudz "nevainīgākām" tēmām :D :D :D
piekuns | 05.09.2007. - 18:25:49

Tomēr ir atšķirība, vai diskusiju izdzēš kāds diskusijas autors, vai arī nacionāla mēroga portāls. Tāpat ir atšķirība, ja vienu un to pašu pasaka kaut kāds iedzīvotājs, vai arī cilvēks ar ietekmi (piemēram, valstsvīrs).
ihtiandris | 06.09.2007. - 15:55:39

palasīju šo diskusīju... nekas īpaš kārtējā vieta kur pakasīties
aleph | 09.09.2007. - 13:28:20

kaarteejaa humora diskusija. paarsmieties var.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.