l-angel-dnja-t
|
14.09.2007. - 22:29:04
[sapni] es vienā ziņā Tev piekrītu,ka jābūt cilvēcīgām :) es ar izturos cilvēcīgi,es nekad nebļauju virsu utt(jā ir bijuši izņēmuma gadījumi,ka esmu paaugstinājusi toni,bet tas arī viss),jo es saprotu,kā ir viņiem,Bet es eju pie tevis,kā pie speciālista,es maksāju tev naudu(pareizāk sakot,tu ar to pelni sev maizi)un ja tu nespēj apmierināt klienta vēlmes,nju,ta kāds tu esi speciālists... es vismaz tā uzskatu...
vnk,cilvēki ir dažādi un daudzi vnk nav piemēroti savam darbam,līdz ar to es uzskatu dari,kas tev padodas un nebojā citiem noskaņojumu...
situācija elementāra-gribēju,lai uztaisa man manikīru,bet šoreiz es neaizgāju līdz savai speciālistei,bet pie citas,sākumā es nevarēju ieskaidrot ko es gribu,pareizāk sakot viņa man visu laiku piedāvāja variantus,ko viņa māk un nerespektēja manu viedokli,kad beigās nonācām līdz kompramisam,ta gala rezultāts bija tāds es gribēju pēc iespējās ātrāk tikt ārā no šī salona un ieiet pirmajā veicī nopirkt nagulakas noņēmēju un noņemt to ko viņa bija uzkrāsojusi... vnk sanāca man dienā kontrasts tāds,tieši pēc šī trakuma,kur es biju nosēdējusi vairāk nekā stundu aukstā telpā un atskatījusies uz viņas zīmēšanu,ka man likās,ka mans mazais brālis man uzzīmēs 100reizes labāk,es aizgāju pie savas frizieres un viņa mani nomierināja,es labi tur pavadīju laiku,apgriezu matus kā vēlējos,apkalpoja mani vnk super... vnk pavisam cita attieksme pret klientu,kas maksā tev naudu... vnk nespēju tos cilv saprast,ja nevēlies pelnīt naudu,ta nestrādā,bet ja vēlies ta atdodies uz visiem 100 vai ne tā?