User
Password

nesaprotu,bet varbut kads no jums gan!

mince | 15.09.2007. - 18:30:06 | Views: 1803

Ir viena meitene kura man loti patik..bet ir viens "bet" es nevaru saprast vai vinai ari pret mani ir kadas jutas,itka chubinamies,viena otru kircinam,nepartraukti skatieni,itka kontaks ir!! Bet ta pat man nav skaidribas,vai vareetu juus,ludzu pateikt kaa lai es zinu vai vinai patiku vai ne??kas par to varetu liecinat?ieprieks jau paldies :)
Replies (7)
rendija | 15.09.2007. - 19:08:03

Variantu milzums... :), varbūt vienkārši pajautā viņai pati?
wizard | 15.09.2007. - 19:48:30

Da pati viņa nezin, ko grib.
wizard | 15.09.2007. - 20:08:31

mince, nu, a kāpēc nepalaist vējā to ’’draudzību’’? Kas tur tik vērtīgs?
mistiq | 15.09.2007. - 20:44:11

Situācija visai banāla un aktuāla, tomēr pietiekoši delikāta. Tāpēc, wizard, domāju jābūt taktiskākam.

mince - protams, visvieglāk, piekrītot rendijai, būtu pajautāt. Netieši, uzvedinoši. Savukārt ja tāds variants tiešām nešķiet realistisks, tad ar kritisku aci tev pašai jāizvērtē jūsu attiecības - ir tādas robežas, kuras "just friends" nekad nepārkāpj. Darbības, skatieni, frāzes...

Personīgi man vienreiz gadījies ilgāku laiku būt ļoti tuvi draudzīgās attiecībās ar cilvēku nemaz pat neapsverot iespēju ka tur varētu būt kas vairāk... kamēr man jau plaintextā nepateica: "Es tak tev jau tik daudz mājienus esu devusi, ka pat 5gadīgs bērns saprastu... " ;DDD
rendija | 15.09.2007. - 21:46:21

Nav jau īsti saprotams no diskusijas, vai viņa zina, ka esi biseksuāla? Vai viņa ir? Jeb jūs vnk tjipo esat pazīstamas kā hetero draudzenes?
rendija | 15.09.2007. - 23:13:46

Tad apsver vēlreiz, vai esi pārliecināta, ka no tavas puses tas ir nopietni? Ja ir, tad vienkārši sāc ar to, ka atzīsties, ka tev arī sievietes interesē. Vispārināti, globāli, ne tieši viņa, bet vispār.

Ja bail tik tieši atklāties,pajautā, vai viņai kāda sieviete kādreiz ir "situsi kanti". Ja nav, tad ko viņa darītu, ja tā kādreiz notiktu. Vari pastāstīt, ka tev ir pievērsušas uzmanību sievietes... Ka tev tas nav bijis nepatīkami.
:) ja viņa pret tevi ko jūt, kā pret iekārojamu būtni, tad, ticamāk, magnēts nostrādās.
Vai arī ne.

Ja viņai nav pieredzes šādās attiecībās, tad tiešs jautājums biseksuālu meiteni varētu nobaidīt. Lesbiete gan varētu nopriecāties.
:)nu, nezinu, tās tikai manas idejas! Galu- galā, uzaicini viņu uz Goldeni!
mistiq | 15.09.2007. - 23:57:29

... kur mēs paši viņai to pajautāsim tavā vietā! ;D
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.