kasis
|
06.11.2007. - 20:33:46
kad biju mazs muuziigi stiepu maajas visaadus kuceenus no pagraba un tad raudaadams nesu atpakal,man bija brunurupucis,tad mums nejausi tika atstaats uzraudziit kakis ar kakeeniem un viens beigaas palika pie manis,es biju laimiigs :)),veel man ir bijusi papagaili,kanaarijputnini(maatiite nokoda teevinu,laikam vinai meitenes patika),kaamiisi,zurkas,kuraam vasarniicaa uzbuuveeju lielu maaju un vinas savairojaas (ja nemaldos,vienbriid bija kaadas 20 :)),es uz čieriiti siis nesu un paardevu par 3rbļ,,,tad paaugos un vienreiz pa paali atnesu maajaas rizensnauceru,uuuu,kaads skandaals bija,,man bija kakis-norba un suns ruuta,,kad iepazinos ar draugu un saakaam dzivot kopaa arii suns naaca liidz,draugs taa vinu negribeeja vest vakaros aaraa,bet laikam beigaas iemiileeja,,,tad ar lielu ciiksteesanu draugs tika pie maza suniisa ar lielaam ausiim,es biju kategoriski pret,bet beigaas kapituleeju :)),,,ruuta nodziivoja savu muuzu un tagad mums ir mazs jaukums kas gul gultaa zem segas,bola savas lielaas acis,,,,un gaida gimenes pieaugumu :)),,,,,,,starpcitu,man domaat ka kopiigs dziivnieks,stirina attieciibas,jjjap,taa vissh ir :))