janisl202
|
18.11.2007. - 03:40:19
Jā - ir vēlēšanās vainot visu valsti pie tā kas notiek... Tomēr vainīgi ir tikai daži cilvēki... Pat valsts aparātā ir cilvēki, kas nepiekrīt tam kas šeit notiek. Vienkārši pārāk ilgi ir klusēts par tajām rafinēti-ļaunajām metodēm, ar kādām te daži labi viltus "kungi" taisa savu diženo bagātību, kas reiz sprāgs kā ziepju burbulis. Šeit ir kas briesmīgāks par okupāciju, bet jebkurai tirānijai ir vajadzīgi cilvēki. Neviena tirānija nespētu pastāvēt, ja nebūtu muļķu, kas gatavi
ņemt rokās ieročus neuzdodot jautājumus, neviena mahinācija nepaliktu nesodīta, ja nebūtu cilvēku, kas paklausot pavēlēm noklusē to, ko nedrīkst noklusēt. Vispirms ir jāmaina sava attieksme - ir jājautā nevis ko citi nav darījuši, bet ir jājautā ko es pats neesmu darījis, lai būtu citādi. Kādēļ tik daudzas organizācijas, kas cīnas lai būtu savādāk stāv pustukšas. Kādēļ neviens negrib strādāt savas, savu tuvinieku un savas valsts nākotnes vārdā. Protams, tas būs ilgi, maz ko izdosies savā mūžā ieraudzīt, bet kad gan var būt ļaunāks, par sēdēšanu miskastē neko nedarot, lai kas uzlabotos? Mūsu miesas ir ļoti ierobežotas laikā un telpā, bet mūsu garam nav robežu, pat ja arī mūsu acis neredzēs to jauno valsti, kas top, mūsu gari jau tagad tajā dzīvos. Sāciet ar apskatīšanos apkārt, noteikti ir daudzi cilvēki, kuriem jūs varat palīdzēt, dažkārt pat pietiek ar vienu labu vārdu, dažkārt vajag vairāk, bet nenoliedzami ir tas, ka tikai kopā mēs esam spēks, tikai palīdzot viens otram mēs varam būt kopā. Tikai neesot vienaldzīgi, mēs varam sākt virzīt valsti pretī kopīgajam mērķim. Esiet stipri, ne sev, bet nākotnei. Tikai no mums ir atkarīgs kāda tā būs, tikai uz cilvēcību balstīta valsts dzīvos mierā un pārticībā, tikai ja ikviens no mums būs cilvēcīgs valsts spēs tāda būt. Izlieniet ārā no saviem skapjiem un jūs redzēsiet, ka ir maz homofobu, kas var nostāties pret dzīvu, neapbruņotu cilvēku. Ja arī kāds spēj, viņš nav cilvēka vārda cienīgs un pats sev ir lielākais sods. Viņu naids garantē, ka viņu dzīve aizritēs bezgalīgās kaujās, ar sevis radītiem dēmoniem. Nepieļaujiet to pašu kļūdu, ko viņi, ieskatieties vērīgāk un sapratīsiet, ka viņi ir nožēlojami un ka nevēlaties būt tādi kā viņi.
Pietiks pelt savu dzimteni... jā tā ir nevis juridiska vienība, pat ne zeme, tās ir asinis, sava tauta. Ir jārīkojas, lai mums visiem būtu ar ko lepoties... Es esmu daudz domājis par braukšanu prom, bet es neesmu to izdarījis, jo šeit ir mana vieta. Būsim tur kur ir mūsu vieta, palīdzēsim viens otram un tad arī būs ar ko lepoties.