wizard
|
02.12.2007. - 23:33:26
frodo, dirst nav apnicis, ko? Demagoģiski, protams, var mēģināt pasniegt manu nostāju kā absurdu, bet, domājams, tu arī neaicinātu ciemos, teiksim, pedofīlu, tāpēc, ka šis cilvēks ir morāli degradēts. Man ir līdzīgs viedoklis par biseksuāļiem, un, domājams, šī diskusija nav tā vieta, kur mums ar tevi atkal būtu jāsāk apspriest mana viedokļa pamatotību šajā jautājumā. Tāds mans viedoklis ir un paliks, un ja tu tiešām pretendē uz iecietību, tad šajā konkrētajā gadījumā varētu paklusēt, nevis sākt man uzbrukt un pēc tam vaimanāt: ’’ak, atkal wizard sabojāja diskusiju ar savu neiecietību!’’. Tā ir mana darīšana, ar ko draudzēties un ar ko ne. Un savu nelūgto viedokli tu varētu paturēt pie sevis, nevis sākt kārtējo sarunu raundu par biseksuāļiem.
manga, уж в новогодней-то компании близких людей таких личностей у меня точно не окажется. Хотя недавно я был вынужден познакомиться с одной семейной парой бисексуалов, которые изменяют друг другу и трахаются втроем с лицами обоего пола. В общем, я думаю, и им, и мне лучше отмечать Новый Год порознь - так всем будет лучше. :))))