koijots
|
08.12.2007. - 19:45:59
Kazi, a kas vainas sexam un m-bām?! Labas lietas, tokš! Ja par tiem nikiem tev taisnība, tad steidzīgi "uzlabošu" savu niku - Moijots , piemēram :D. Bet, ja nopietni - šim portālam pieslēdzos mazliet vairāk kā pirms gada - vēl pāris mēnešus pabiju vecajā versijā. Te tad arī smēlos informāciju par Latvija geju dzīvi, par tusiņu un "izvirtības " vietām. Te ir iznācis gan iepazīties gan sexu sabīdīt, kaut arī pēdējam nolūkam Gribu lv tiešām ir piemērotāks. Te radušies paziņas, ar kuriem regulāri sarakstos, bet ar kuriem nekad nebūs intīmu attiecību (vai nu šie mani negrib vai es šos, vai abi viens otru negribam), t.b. "draudzība bez sexa" :D. te ielienu čatā papļāpāt, padzīt jokus. Dažreiz, kad "uznāk", kaut ko ierakstu diskusijās vai pat pats kādu ierosinu. Sākumā šo lietu uztvēru traki nopietni, bet tad vairāk pārgāju uz joku dzīšanu arī te. Ieskatoties kādā diskusijā, pirmkārt izlasu, ko uzrakstījuši daži man simpātiski cilvēki - Rendija, Janis, Mistiq (ar kuru gan vienreiz esmu salamājies :D), Venuss, Madleen (diemžēl vairs nemana) un vēl citi arī... Nav tā, ka - ja pēkšņi šī portāla vairs nebūtu - es vairs neredzētu savai dzīvei jēgu, bet... ir pierasts te šad tad "paganīties". :D