wizard
|
14.12.2007. - 17:56:42
frodo, esi apgalvojusi (duskusijā par KNAB), ka pati atbalsti sorosiešus, kuru starpā pati nosaukusi ’’Delnu’’. ’’JL’’ starp viņiem tu nosaukusi neesi, bet tomēr nav pārliecinoši tavi argumenti, ka ’’JL’’ bijuši arī citi motīvi pievienoties sorosiešiem. Viens motīvs otru pilnīgi neizslēdz. Un tā tas ir gan attiecībā uz Sorosa, gan attiecībā uz Lemberga, Šķēles u.c.stipendiātiem. Savukārt, sarunas par kaut kādiem pierādījumiem, kuru neesot, ir pilnīgākā ņirgāšanās par veselo saprātu un taisnīgumu, jo tieši sorosiešu un atsevišķos gadījumos personīgi Sorosa atbalstītās organizācijas dara visu iespējamo, lai publiskajā telpā neizskanētu fakti, kas pierādītu manu viedokli.
Tāpat, ņirgāšanās par veselo saprātu ir saruna par to, ka korupcija ir nosakāma pēc tā, ’’kurš pārkāpj likumu un kurš ne’’, vienlaikus pilnīgi ignorējot, ka ārsts nav amatpersona, un tādējādi saskaņā ar likumu viņs pieņemtā nauda no pacienta nav kukulis.
Būtībā es iestājos par to, lai būtu vieni standarti visiem - ja visi cūkas, tad visi, un nav svarīgi, kurš maksā skaidrā naudā un kurš ar pārskaitījumu, kurš kontrolē KNAB un tādā veidā sevi piesedz, un kurš nekontrolē, kurš nop*zdo naudu no slepenās grāmatvedības un no parastās. Lūk, tā arī būs demokrātija, nevis demokrātija tikai izredzētajiem, kas draudzējas ar Sorosu, Beiliju un vēl nezin kādiem Latvijas tautas ’’labvēļiem’’ no ebreju un amerikāņu vidus.
Tu un tev līdzīgie iestājas par dubultmorāli un cenšas atmazgāt baltus Sorosu, ’’JL’’ un visas pārējās organizācijas un cilvēkus, kas neko labu esošā politiskā kursa vietā nepiedāvā. Viņi tikai sevi piedāvā vietā, bļaustās par korupciju. Un neko vairāk nedara.
Es atklāti pasaku: man būtiski netraucē esošā korupcija, man krietni vairāk traucē bailes, idiotisms un neizlēmība, ko cilvēkos arvien vairāk nostiprina nepārtrauktas provokācijas un patvaļa no ’’kurupcijas apkarotāju’’ puses. Tie, kas tēlo no sevis Latvijas saulē cēlājus, ir vēļ ļaunāks murgs, nekā līdzšinējie oligarhi.
Galu galā, lai katrs no diskusijas dalībniekiem uzdod sev vienkāršu un loģisku jautājumu: kāpēc pēkšņi mums uzradušies tādi ’’labvēļi’’, kā Soross? Kādēc viņi tusējas ar tādiem cilvēkiem, kā Viņķelis, kurš ļoti labi sadzīvoja ar visām koalīcijām, kas 1990.-os gados veda Latviju uz turieni, kur mēs tagad esam?
Notiek kaut kas līdzīgs tam, kas tagad notiek Krievijā. Putins un Ko nosoda deviņdesmitos gadus, kaut arī izveidoja savus kapitālus tieši šajā laikā un tieši tajā veidā, kuru paši sauc par korupciju un valsts izzāgšanu.