grifs
|
12.03.2008. - 14:30:18
Piekritīsu mistiq par peldešanu - cik vien varu ar to nodarbojos vasarā, lai gan esmu diezgan salīgs un man prasās pēc diezgan silta ūdens, kur es to darītu.
Bet templis gym ir svētvieta - tiešām. Kāpēc tā? Tapec, ka manuprāt tas ir ātrakais veids kā sevi dabūt formā un kā visparīgi izvingrinat visu ķermeni, jo katrs sporta veids atsevisķi tomēr nodarbia atsevisķas muskuļu grupas un parejās atad atkal ir kaut kā citadāk jātrenē.
Sporta zāle nav tikai muskuļu audzešanas resurss. Protams, ja gribaš vienkārsi pavingrot, to var darīt arī mājas, bet būsim atklat - cik gan daudz būtu tadu, kas mājās tā vienkarsi saņemtos pavingrot - maz. Toties ja noperc abonementu uz sporta zali - nu tīri skopuma pec gribas iet un pavingrot, lai nauda neiet zudībā.
Tā arī būtu atbilde tiem, aks saka - kā saņemties - lūk arī risinājums - samaksajiet naudu par to, lai sevi disciplinētu. Un es gribetu nedaudz oponēt tiem, aks saka, ka sporta zale nav tusiņš. He - lai cik tas nebūtu smieklīgi, sporta zali salīdzinot ar templi, tomer zinama līdziba ir - gluži ka ticīgie iet uz baznīcu lūgties, tā cilveki iet uz sporta zali, lai piestrādatu pie savas formas, taču tas neliedz pa starpu arī parunat, aks jauns dzīvē ar citiem un tur jau tas tusiņš rodas. Un ja ir iespējams nokert to mazumiņu tusiņa taja visā, tad ir vieglak iet uz turieni, jo tas vairs nav tikai saņemšanās un disciplīnas jautajums, bet arī vienkarsi prieks, kas klūst arvien lielaks, ieraugot sevī fiziskās izmaiņas.